Вчительку-християнку звинуватили у сексуальних зв'язках з учнем

27-річна жінка все заперечує і вважає себе "жертвою".

В Шотландії у місті Едінбург завели справу проти 27-річної вчительки французської мови Ізабель Грем, яку звинувачують у сексуальних стосунках з учнем.

Все почалося з фотографій у Мережі, на яких зображено оголену жінку, схожу на Грем, а на задньому плані видно хлопця з пляшкою алкоголю, повідомляє Mirror.co.uk.

Фотографія, нібито, була зроблена під час випускного вечора у одному з місцевих готелів.

Тим не менш, Грем, яка до всього практикує християнство, заперечує всі звинувачення на свою адресу, мовляв, їй щось підсипали до напою, і вона є "жертвою". За словами жінки, вона зовсім не пам'ятає той день.

Як стало пізніше відомо, вчительку усунули з академії до закінчення судових розглядів.

Своєю чергою поліцейські, переглянувши всі відео- та фотоматеріали, стверджують, що Грем не перебувала під впливом ані алкогольного, ані наркотичного сп'яніння, а її поведінка була абсолютно невимушеною. Вони також надали докази, що учень з викладачкою цілувалися.

Також факт близькості між "парою" підтверджують й інші учні, які бачили жінку в ліжку.

Незважаючи на всі докази, Грем заперечує правдивість фото, і навіть якщо буде доведено, що воно - не підробка, то, за її словами, вона була у неконтрольованому стані і не могла вплинути на події.

Варто відзначити, медична експертиза показала, що в крові обвинуваченої не виявлено ніяких речовин, які могли б вплинути на її стан.

Чоловік вчительки вважає всі звинувачення наклепом та заявляє, що його дружина "активно практикує християнство".

"За весь час, скільки я знаю її, у неї завжди християнство вище всього. Я вважаю, що обвинувачення, висунуті проти неї, неправдиві", - додав чоловік.

Нагадаємо, в Татарстані, Росія, 24-річній вчительці Румії Хусаіновій пред'явили обвинувачення в інтимних стосунках з ученицею. Шкільну вчительку російської мови та літератури звинувачують у "лесбійстві з особою, яка не досягла шістнадцятирічного віку".

За версією слідства, з червня 2016 року в місті Альметьєвське Хусаінова чотири рази вступала у сексуальний зв'язок з 15-річною дівчиною. Під час чергової близькості 21 серпня у дівчинки відкрилася кровотеча, яка тривала кілька годин. Після цього ученицю доставили до лікарні.

Повʼязані теми:

Наступна публікація