Від пастора до лауреата "Оскара". Як склалося життя головних героїв "Санта-Барбари"

Від пастора до лауреата "Оскара". Як склалося життя головних героїв "Санта-Барбари"

ТСН.ua вирішив згадати найголовніших героїв культової мильної опери та акторів, що виконували їхні ролі.

30 липня 1984 року світ побачив мильну оперу про життя багатіїв "Санта-Барбара". Серіал виходив на екрани протягом 9 років. Мильна опера була надзвичайно популярною на просторах країн колишнього СРСР. Крім того, саме після участі у цьому серіалі, у багатьох акторів кар'єра пішла вгору.

ТСН.ua вирішив згадати найголовніших героїв та акторів, що виконували їхні ролі, а також подивитися, як склалося їхнє життя після закінчення серіалу.

ДЖЕД АЛЛАН

Одним з найулюбленіших героїв "Санта-Барбари" був СіСі Кепвелл. Його зіграло 6 акторів, однак найбільше глядачам запам'ятався саме Джед Аллан.

Завдяки серіалу актор здобув популярність. Він також знявся у драмі "Смертельна чарівність" 1990 року та у бойовику "Нульовий допуск". Крім того, він зіграв у більш ніж двох десятках серіалів, серед яких "Беверлі Хіллз 90210", "Лессі", "Коломбо", "CSI: Маямі".

Зазначимо, Джед Аллан неодноразово розповідав, що одна з його прабабусь була родом з Одеси, а друга - з Мінська. Однак, за словами актора, у нього не залишилося вже родичів у цих країнах.

Джед Алан

ДЖУДІТ МАККОНЕЛЛ

Джудіт Макконелл грала дружину СіСі Кепвелла – Софію. Подальша кар'єра Макконел нічим не примітна. Після "Санта-Барбари" жінка зіграла в "Мелроуз Плейс" і "Беверлі Хілз-902010", а також у фільмах "Вірус", "Синоптик" та "Судна ніч 2".

Джудіт МакКонел

ЕЙ МАРТИНЕЗ

Ей Мартинез зіграв роль Круза Кастільйо в мильній опері. Він був одним з небагатьох, хто виконував роль свого персонажа протягом усього серіалу "Санта-Барбара".

Актор також не втратив своєї популярності після знімань у мильній опері. Він зіграв у таких серіалах, як "Закон Лос-Анджелеса", "CSI: Місце злочину" та фільмі "Прокляття Чакі".

Ей Мартинез

МАРСІ УОЛКЕР

Марсі Уолкер виконала роль Іден Кепвелл. Вона знімалася в серіалі майже протягом усього часу. Однак, після "Санта-Барбари" жінка не змогла реалізувати себе.

1991 року вона отримала головну роль в прайм-тайм серіалі Palace Guard, але шоу було знято з ефіру після трьох епізодів. Також Уолкер знімалася в серіалі "Той, що направляє світло", а в 1995 році почала грати в "Усі мої діти". Однак вона пішла з серіалу в 2005 році й стала християнським пастором в маленькому містечку в штаті Оклахома.

Марсі Уолкер

ЛЕЙН ДЕВІС

Лейн Девіс грав свого персонажа Мейсона Кепвелла 5 років. Його дует з Ненсі Гран, яка грала Джулію Уейнрайт, приніс славу обом акторам. Їхні герої Мейсон і Джулія ввійшли в історію мильних опер як одна з так званих "суперпар".

Після "Санта-Барбари" Девіс з'являвся у серіалах "Третя планета від Сонця", "Клініка" та "Лоїс і Кларк: Нові пригоди Супермена". Наразі він грає у спектаклях, переважно за п'єсами Вільяма Шекспіра, а також виступає в ролі режисера та ставить спектаклі.

Крім того, Лейн приділяє багато часу і сил популяризації Шекспіра не тільки на театральній ниві, а й серед школярів та студентів.

Лейн Девіс

НЕНСІ ЛІ ГРАН

Акторка, що зіграла Джулію Уейнрайт, також була в серіалі протягом усіх 9 років. Вона стала найпопулярнішою зіркою серіалу, а також отримала нагороду "Еммі" у 1989 році за свою роль в "Санта-Барбарі".

Ненсі Лі Гран також номінували на "Еммі" ще й у 2000-х роках, у 2002 році вона отримала приз журналу Soap Opera Digest, а в 2003 році шанувальники визнали її найкращою актрисою серіалу.

Наразі акторка займається політикою та благодійністю. Вона активно допомагає дітям, яка стали жертвами інцесту, сім'ям алкозалежних і людям з інвалідністю. У 2007 році Ненсі Гран захворіла на рак легенів. Вона пережила хіміотерапію і тепер веде просвітницьку роботу та надає допомогу хворим на рак.

Ненсі Лі Гран

НІКОЛАС КОСТЕР

Актор виконував роль Лайонела Локріджа. Він був доволі відомим актором мильних опер задовго до "Санта-Барбари". Свого персонажа Лайонела Локрідж грав з перервою в два роки. У 1988 році Костер пішов з "Санта-Барбари", щоб зніматися в серіалі АВС "Усі мої діти", але в 1990 році повернувся. Наразі більше нічого не відомо про життя актора.

Ніколас Костер

ЛУЇЗ СОРЕЛЬ

Дружину Лайонела – Августу – зіграла Луїз Сорель. Акторка найбільше прославилася у мильній опері "Дні нашого життя", у якій вона почала зніматися у 1992 році. За свою роль вона отримала п'ять премій "Дайджеста мильних опер". Жінка пішла з серіалу в 2000 році, однак знову повернулася в 2009 та знімалася в ньому до 2011.

Луїз Сорель

РОБІН РАЙТ

Тоді ще молода Робін Райт виконала роль Келлі Кепвелл. Після участі у "Санта-Барбарі" кар'єра акторки пішла вгору. Вона зіграла у фільмі "Форрест Гамп". Незабаром Райт отримала головну роль у фільмі "Молл Фландерс" та знялася у судовій драмі "Улюблений".

2013 року Райт номінували на премію "Еммі", а також вона отримала нагороду "Золотий глобус" за роль в телесеріалі "Картковий будиночок".

Робін Райт

ЛЕОНАРДО ДІ КАПРІО

16-річний Ді Капріо зіграв роль юного Мейсона Кепвелла у кількох епізодах "Санта-Барбари". Після цієї ролі кар'єра Ді Капріо також пішла вгору. Він знявся у численних фільмах. За картину "Що гнітить Гілберта Грейпа" уже в 1993 році його номінували на премію "Оскар". Тоді 19-літній актор уперше привернув до себе увагу преси.

1997 рік став для актора зірковим. Тоді він знявся у драмі "Титанік", що принесло йому номінацію на "Золотий глобус". Ді Капріо за його кар'єру висували на "Оскар" п'ять разів. Після ролі у фільмі "Що гнітить Гілберта Грейпа" він був номінований на нагороду за ролі у стрічках "Авіатор", "Кривавий алмаз", "Вовк з Волл-стріт". "Оскар" він отримав у 2016 році за фільм "Легенда Г'ю Гласса".

Леонардо Ді Капріо

Повʼязані теми:

Наступна публікація