Від молодика із черевцем до красеня. Британець скинув понад 20 кг і став фітнес-тренером

Чоловіку вдалося змінити свій стиль життя. 

Чоловік із Великої Британії Річ Гай, який страждав від депресії та низької самооцінки, схуднув на 22 кілограми та став зіркою Мережі. Такого результату йому вдалося досягти за допомогою тренувань у залі та правильного харчування.

Одного дня він побачив своє фото у соцмережах з музичного фестивалю, пише Daily Star. На ньому він їв хот-дог, курив сигарету та пив Red Bull.

"Мені було гидко від мого зовнішнього вигляду. Я був без футболки і мій живіт огидно звисав", - сказав чоловік.

28-річний Річ вирішив змінити своє життя. Він викинув у найближчий смітник нездорову їжу та одразу ж записався у тренажерний зал. У своєму харчуванні він змінив жирні закуски на більш здорові альтернативи. Як видно із світлин чоловіка на його сторінці в Instagram, йому вдалося досягнути помітних результатів.

 

#TransformationTuesday What's your #excuse...

Фото опубликовано Rich (J) Guy AKA Richtorious (@richguy_iwmcuk)Окт 18 2016 в 2:39 PDT

Окрім того, що Річ змінив своє тіло, йому також вдалося змінити свій стиль життя. Він почав зніматися в кіно. І вже працював разом з такими акторами, як Пірс Броснан та Девід Батіста.

Чоловік зазначив, що у школі у нього було багато комплексів. Там його залякували, а задля свого психологічного комфорту він почав вживати нездорову їжу. 

Раніше повідомлялося, що Моніка Райлі з міста Форт-Уорт штату Техас хоче стати найважчою жінкою у світі, щоб перестати рухатися. Зараз жіночка важить майже 280 кг. Чоловік Моніки Сід Райлі щодня готує для неї багато їжі та допомагає заливати її через трубку.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Схуднення та здорове харчування
Наступна публікація