Відома екс-фотомодель стала футбольним арбітром

Відома екс-фотомодель стала футбольним арбітром

Відома екс-фотомодель стала футбольним арбітром

Фото: Amy Christophers

У майбутньому дівчина хоче потрапити в Прем'єр-лігу.

Емі Крістоферс вважалася найкрасивішою і найпривабливішою фотомоделлю протягом десяти років. Дівчина раніше виступала під ніком Бренді Брейер, перш ніж вона потрапила у футбол, повідомляє Daily Star.

"Я завжди любила футбол і думала стати суддею. Жінок у цій сфері дуже мало і я вважаю, що це відмінний спосіб довести всім, що дівчата можуть робити це так само добре як і чоловіки", - прокоментувала Емі Крістоферс.

"Це не просто хобі, це пристрасть. Я ставлюся до цього дуже серйозно", - додала вона.

Є всього десять рівнів для британських рефері. Емі перебуває на 9 рівні, це дозволяє їй проводити і судити місцеві матчі і молодіжні ігри.

Затята прихильниця Челсі каже, що незважаючи на її пристрасть до футболу, не всі чоловіки сприймають її серйозно.

Фото: Amy Christophers

"Я думаю, що коли хлопці бачать мене на полі з моїм макіяжем вони завжди думають:" О Боже, вона знає, що вона робить?!", але потім вони шоковані, коли бачать, що я знаю більше, ніж вони", - розповідає дівчина.

Емі хоче й надалі продовжувати кар'єру рефері. Вона говорить: "Це так весело. Ви зовсім інакше починаєте дивитися на футбол, а приймати ці рішення іноді буває так складно".

Екс-модель провела вже 16 матчів і кілька ігор для дорослих. В майбутньому, Емі мріє брати участь у Прем'єр-лізі.

У Емі є свій приклад для наслідування. 30-річна Сіан Еліс працює помічником судді у Прем'єр-лізі. Сіан є прикладом для захоплення, завдяки їй, ставлення до жінок у такому виді спорту кардинально змінюється.

Нагадаємо, раніше повідомлялося як відома італійська порноактриса Сара Томмазі підписала контракт з аматорським футбольним клубом і стала його директором.

Повʼязані теми:

Наступна публікація