Відома порноакторка розповіла про зміни в індустрії для дорослих і своє життя після закінчення кар'єри

Відома порноакторка розповіла про зміни в індустрії для дорослих і своє життя після закінчення кар'єри

Відома порноакторка розповіла про зміни в індустрії для дорослих і своє життя після закінчення кар'єри

Акторка Скін Даямонд відповіла на запитання про те, чому подалася у порнобізнес та чим займається після завершення своєї кар'єри.

Британське видання The Independent провело низку інтерв'ю із жінками, які у минулому були порноактрисами. Так, журналісти поспілкувалися із акторкою Скін Даямонд, яка залишила порнокар'єру та наразі грає під своїм справжнім ім'ям Рейлін Джой у серіалі "Підпорядкування" ("Submission").

Акторка розповіла, що означає бути порнозіркою та як змінилося її життя після закінчення кар'єри.

Так, за її словами, вона потрапила у порнобізнес випадково. Дівчина працювала у фетиш-клубах у Лондоні. Пізніше вона знялась у низці БДСМ-сцен та фотосесіях. Після цього їй запропонували поїхати до Парижа на знімання фільму для дорослих.

"Це виглядало, ніби купка друзів зібралися разом, займаються сексом та отримують за це гроші", - згадала Даямонд.

Через рік після Парижа, дівчина мешкала у Лос-Анджелесі та зовсім не мала грошей. Тоді їй знову випав шанс знятися у порнофільмі й вона вирішила, чому б ні, адже досвід у Франції їй сподобався.

Скін Даямонд розповіла, що їй було 23 роки, коли вона вперше взяла участь у фільмі для дорослих.

"У мене було дитяче обличчя, що грало мені на користь", - розповіла вона.

У порнобізнесі вона пропрацювала протягом семи років. За її словами, більшість нових дівчат з'являються у індустрії для дорослих на рік-два. Потрібно бути найкращим, аби не канути в небуття. Це пов'язано з тим, на думку Даямонд, що ця робота доволі важка.

"Її можна порівняти зі спортсменами: їхня робота дуже важка для тіла. По суті, ви стаєте сексуальним спортсменом, тому це не найлегша робота для тіла", - розповіла вона. 

Крім того, багато дівчат важко переживають ставлення суспільства до роботи у порнобізнесі.

"Люди думають, що якщо ви дівчина та знімаєтесь у порно, то ви трохи дивна чи ще щось. Мені особисто все одно, але для інших дівчат це важко, тому вони не залишаються у бізнесі надовго", - додала Даямонд.

Також акторка додала, що у цьому плані їй пощастило, і її оточення розуміє та підтримує її.

За словами Даямонд, сьогодні легше ввійти в порнобізнес та потім залишити його і стати кимось іншим, адже секс тепер вже не підпадає під такий осуд, як кілька десятків років тому.

"Я думаю, що це, безумовно, стає легшим сьогодні й у цю епоху, адже люди, нарешті, стають ближче до ідеї, що секс не є страшним, як раніше вірили наші пращури", - розповіла вона, додавши, що цьому потрібно завдячувати особливо музикантам.

Зазначимо, дівчина сама займається музикою, виступаючи під справжнім ім'ям. Вона розповіла, що Скін Даямонд все одно залишається великою частиною її самої, однак вона намагається виглядати зовсім інакше в своїх кліпах, зокрема, вона не сильно фарбується, щоб глядачі не ототожнювали її винятково з порноактрисою.

Крім того, Скін Даямонд розповіла, як видозмінився порнобізнес. За її словами, через соціальні мережі працювати стало важче. Однак дівчина переконана, що якщо акторка триматиме зв'язок зі своїми фанатами, а також знайде гарного агента, то зможе стати успішною у порноіндустрії.

Також Даямонд зазначила, що через поганого агента може трапитися так, що людині доведеться зніматися у фільмах, у яких вона б не хотіла брати участь.

Скін Даямонд застерігає починати працювати у порноіндустрії, доки людина не готова до цього. За її словами, хтось може бути готовим уже й у 18 років, однак якби вона почала раніше, то навряд гарно б це пережила. Вона розповідає, що пішла у порнобізнес не стільки заради грошей, скільки задля досвіду.

Наразі Даямонд знімається у серіалі "Підкорення". Акторкою серіалу вона стала завдяки своєму агенту, який створив серіал та запропонував їй знятися в ньому. Вона вважає, що цей серіал привідкриває завісу щодо теми порнографії та БДСМ, що у медіа зазвичай не дуже добре висвітлюється.

Щодо своїх планів на майбутнє, то дівчина розповіла, що не збирається більше брати участь у фільмах для дорослих, а хоче сконцентруватися на музиці та акторській грі.

Нагадаємо, раніше інша легендарна порноакторка розповіла про свою роботу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація