Відомий порноактор майже 25 років викладав хімію в університеті

Відомий порноактор майже 25 років викладав хімію в університеті

Відомий порноактор майже 25 років викладав хімію в університеті

Фото: YouTube

Професор Ніколас знявся у десятках відвертих фільмах, в деяких він знімається з дівчатами, які молодші його на 40 років.

Професор хімічної інженерії Манчестерського університету подав у відставку, коли на роботі всі дізналися про його подвійне життя.

Як повідомляє видання Mirror, 61-річний професор Ніколас Годдард подав у відставку з університету, після того, як його студенти впізнали у ньому одного з акторів у фільмах для дорослих.

У заяві студента, який і викрив викладача, він повідомив, що сьогодні вранці професор Нік Годдард подав у відставку з університету, заява набирає чинності 1 квітня 2016 року. До того часу, його колеги та викладачі будуть наглядати за професором та за тим, як він проводить лекції та семінари.

Як повідомляє видання, Ніколас Годдард майже 25 років викладав хімічну інженерію в університеті та одночасно знімався в порнографії.

За останні 10 років Ніколас знявся у десятках відвертих фільмах. Деякі з фільмів, в яких професор знімається з дівчатами, які молодші його на 40 років, були переглянуті більше мільйона разів.

"Це не зовсім розумний хід, вчити 18-річних підлітків вдень і займатися статевим актом з іншими підлітками вночі. Деякі студенти будуть думати, що він герой і має хобі мрії, але в університеті через це дуже люті", - повідомив один зі студентів.

Проте сам професор всі обвинувачення називає лицемірством, та додав, що близько 75% студентів дивляться порнографію, і в цьому немає нічого поганого.

Як повідомив професор, такий заробіток він знайшов, коли перебував у стресі після розлучення з дружиною.

"Мені платять дуже мало, практично це витрати на проїзд. Це моє особисте життя, це моя справа, а в університеті я про це нікому не розповідав", - прокоментував він.

Нагадаємо, Лос-Анджелеська компанія, що займається виготовленням порнофільмів, нещодавно зняла зворушливе відео. 26 акторів та актрис цього жанру кіно запитали про те, як їхні батьки реагують на такий вибір професії. Протягом 7 хвилин порноактори розповідають про свої стосунки з батьками після того, як вони дізналися про професію своїх дітей. Частину людей батьки підтримують, з кимось, навпаки, перестали спілкуватися. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація