Вже 51, але він тримається. Найсмішніші коуби до дня народження Медведєва

Вже 51, але він тримається. Найсмішніші коуби до дня народження Медведєва

Фото: Reuters

Як інтернет-користувачі висміюють перли прем'єра Росії

У середу, 14 вересня, російському прем'єру Дмитру Медведєву виповнився 51 рік. Раніше в цей день ТСН.ua пригадав, як Медведєв став людиною-мемом, та створив добірку його найвідоміших перлів. Тепер, на завершення теми, ми вирішили окремо зупинитися на тому, як ці перли висміяли користувачі сервісу Сoub.

Вислів "грошей нема, але ви тримайтеся" став для Медведєва коронним. Тому розпочнемо з нього. От, наприклад, цікаво, а як на ці слова відреагував Путін.

Судячи з усього, прем'єру й самому вислів так сподобався, що він вирішив зробити його своєю візитівкою.

Ось, до речі, ще одне "одкровення" Медведєва. Нажаль, воно набуло меншого розголосу, але, насправді, є досить резонансним.

Можливо, сказане прем'єром не завжди збігається з ідеологією "рускава міра", але росіяни йому здебільшого все пробачають.

А ще Медведєв полюбляє усілякі гаджети та слідкує за трендами. Одного разу він настільки захопився грою Pokemon Go, що мало не зірвав важливе засідання у Кремлі.

До цього інтернет шумів через пісню про лабутени. Голову російського уряду цей тренд, звичайно, теж не оминув. Напевно, хтось скайпом скинув йому посилання на кліп.

Здається, ця людина взагалі не може жити без інтернету. Навіть під час звернень до народу він не вимикає ноутбук і відволікається на онлайн спілкування.

Від цього Медведєв, напевно, сильно втомлюється і періодично куняє під час публічних заходів

Окрема тема для завзятих коуберів - багаторічна дружба Медведєва з Путіним та їх нерозривний політичний тандем. Вони взагалі багато речей роблять разом. Наприклад, грають у бадмінтон.

Або ходять на рибалку.

Путін прислухається до порад Медведєва. Зокрема і у виборі автомобіля.

Зв'язок між ними настільки міцний, що одного разу Медведєв вирішив у прямому ефірі заявити - "Путін мене надихає". Так і зробив, щоправда, сплутав номери і подзвонив на українське радіо.

Мабуть, ви не знали, але в душі Медведєв - справжній філософ. На цьому і завершимо. Наразі коубів більше немає, але ви тримайтеся тут :)

Повʼязані теми:

Наступна публікація