Язик дегустатора кавових зерен застрахували на 10 млн. фунтів

© bigmir.net
Цікaвинки 9 березня, 2009, 15:29 1205
Додати до обраного
Смакові рецептори майстра кави так само важливі, як і голосові зв'язки тенора або ноги топ-моделі.

Британська мережа кав'ярень, одна з найбільших в світі, застрахувала язик головного дегустатора кави на 10 мільйонів фунтів стерлінгів (13,95 млн. доларів).

Язик дегустатора Дженнаро Пеліцція був застрахований британською страховою компанією Lloyds of London. Пеліцція особисто дегустує сирі зерна кави в цеху в Лондоні для британської мережі кав'ярень Costa Coffee перед їх обсмажуванням і відправкою в торгівельні крапки.

"Мій 18-річний досвід дегустації дозволяє мені розрізняти тисячі ароматів кавових зерен", - заявив Пеліцція.

"У моїй роботі смакові рецептори і їх чутливість є визначними, що дозволяє виділяти різні недоліки в зернах", - додав найдорожчий у світі дегустатор.

"Смакові рецептори майстра кави так само важливі, як і голосові зв'язки тенора або ноги топ-моделі. В даному випадку наша страховка є однією з найбільших у світі за розміром страхової суми для однієї людини", - заявив один з представників компанії-страховика.

Мережа кав'ярень Costa Coffee реалізує щороку 108 мільйонів чашок кави по всьому світу.

Британська компанія Lloyds of London є першопроходцем в області страхування зірок естради і кіно. Першим клієнтом компанії, що відкрив моду на "екзотичні" страховки, став актор німого кіно Бен Терпін. Ще на початку 20-х років минулого століття він застрахував свої очі на 20 тисяч доларів.

Читайте також:

В Бельгії будуть страхувати від терактів

Сєдокова застрахувала своє тіло

Ноги Хайді Клум коштують неоднаково

Коса Тимошенко коштує мільйон! (фото)

Дізнавайтеся головні новини першими — підписуйтесь на наші push-сповіщення.
Обіцяємо повідомляти лише про найважливіше.

Відправити другу Надрукувати Написати до редакції © За матеріалами РИА Новости / BBC / П.З.
Побачили помилку - контрол+ентер
Цікaвинки 9 березня, 2009, 15:29 1205
Додати до обраного
Всього коментарів: 0
Вибір редакції