Юзерів соцмереж розчулило відео з новонародженим полярним ведмедиком

Юзерів соцмереж розчулило відео з новонародженим полярним ведмедиком

Юзерів соцмереж розчулило відео з новонародженим полярним ведмедиком

Ведмедик народився 3 грудня. / Фото: Toledo Zoo

Відвідувачі зоопарку зможуть побачити малюка навесні.

Іспанський зоопарк Толедо зняв на відео і виклав в Мережу ролик, на якому новонароджене полярне ведмежа пеститься до своєї мами. На кадрах зворушлива сцена, як маленький ведмідь цілує білосніжну маму, а та з ніжністю доглядає за дитинчам.

Як пише The Daily Mail, про те, що 16-річна ведмедиця Крістал народила малюка, зоопарк оголосив ще 3 грудня 2015 року, однак відео в мережу виклали тільки зараз. Наразі мама і малюк перебувають у затишному куточку.

 

BIRTH ANNOUCEMENT The Toledo Zoo is excited to announce the birth of a new polar bear cub! Sixteen-year-old mother, Crystal, is caring for the yet to be named cub off-exhibit. The Zoo's animal care staff is carefully observing the cub's progress through a monitor in the den; as in the wild, the two bears will stay secluded until the cub grows substantially. Due to the seclusion, the gender of the cub nor an exhibit debut date have been determined. While you won't be able to see this little bundle of joy until spring, here is a sneak peek of mom Crystal, and baby bonding! If you can't contain yourself, we understand. Too much cuteness does that to us too. #polarbear #ToledoZoo #iLovemyZoo

Posted by The Toledo Zoo on Thursday, January 28, 2016

Співробітники зоопарку не тривожать їх, але в сніговому лігві встановлена відеокамера, і зі спеціального монітора зоологи спостерігають за новонародженим.

Як і в дикій природі, ведмеді залишаться в укритті доти, поки дитинча не виросте і не сягне приблизно 15 кілограмів. Стать ведмежати поки невідома, ім'я йому теж ще не вибрали. Передбачається, що відвідувачі зоопарку зможуть побачити його навесні.

Повʼязані теми:

Наступна публікація