Західні ЗМІ шаленіють від юного американського фотографа, який дивує нічним життям метро

Парубка вже кілька разів затримувала поліція.

Сміливий 19-річний фотограф, відомий в Instagram під іменем Dark Cyanide (з англ. – Темний Ціанід), вразив юзерів світлинами з нічних, химерних і безлюдних тунелів метро Нью-Йорка.

Про це повідомляє Daily Mail.

Раніше парубок полював за рідкісними кадрами метро в Бостоні та Лос-Анджелесі, проте віднедавна він фіксує тунелі Нью-Йорка.

Фотограф стверджує, що люди дивляться на тунелі, як на темні портали між якими нічого немає. Проте в темряві там можна спостерігати дещо неймовірне. Мета хлопця - створити художнє бачення тунелю.

Найбільше юнак полюбляє знімати занедбані станції метро, перехрестя тунелів та підземні графіті. Інколи Dark Cyanide фотографує своїх друзів. Завдяки здібностям американця, фото вражають своїми масштабами та насиченістю.

Dark Cyanide навіть запросив до співпраці досвідчених "тунельних бігунів". Вони допомагають йому знайти найкращі місця в метрополітені глухої ночі. У "фотоекспедиції" беруть участь, як правило, троє-п'ять осіб.

Американець зізнався, що повторювати те, що він робить зі своїми друзями, - дуже небезпечно, а ще – незаконно. Тому він не рекомендує іншим повторювати його екстремальний досвід.

Зауважимо, що Dark Cyanide неодноразово був затриманий працівниками метрополітену та поліції, а також перебував на межі життя і смерті.

Нагадаємо, що нещодавно в США визначили 10 найпопулярніших місць серед користувачів Instagram. До нього увійшли як Діснейленди, так і стадіони, парки й музеї. На останньому місці за відвідуваністю опинився художній музей Метрополітен (Нью-Йорк).

Повʼязані теми:

Наступна публікація