ХХХ камін-аут. Зірки порно поділилися спогадами про реакцію батьків на їхню роботу

ХХХ камін-аут. Зірки порно поділилися спогадами про реакцію батьків на їхню роботу

ХХХ камін-аут. Зірки порно поділилися спогадами про реакцію батьків на їхню роботу

Фото: YouTube

Відео створила лос-анджелеська компанія, що займається виготовленням порнофільмів.

Лос-Анджелеська компанія, що займається виготовленням порнофільмів, нещодавно зняла зворушливе відео. 26 акторів та актрис цього жанру кіно запитали про те, як їхні батьки реагують на такий вибір професії.

Протягом 7 хвилин порноактори розповідають про свої стосунки з батьками після того, як вони дізналися про професію своїх дітей. Частину людей батьки підтримують, з кимось, навпаки, перестали спілкуватися.

Наприклад, актриса Ліа Готті сказала, що батько повністю перестав із нею спілкуватися після того, як дізнався, чим вона заробляє на життя. Однак, мати її підтримала. Батьки актриси Райлі Рід знають про те, що вона працює у порноіндустрії, і реагують на це спокійно, але дівчина й досі вважає це дивним. Одного разу вона навіть обговорювала свою роботу з бабусею.

Актриса Ела Дарлінг сказала, що її батьки повністю її підтримують. Крім того, її мати захищає її від дуже неприємних людей, які трапляються в цьому бізнесі. Водночас Шарлотта Кросс розповіла, що її батько - баптистський священик, тому її родина не сприйняла вибір доньки.

За словами Елі Хейз, усі завжди дізнаються, що ти знімаєшся у порно, це неминуче. Актриса Віксен Стіл розказала, що її мати побачила порновідео, у якому вона знімалася. Мати лише посміялася і пожартувала, що їхнє покоління приречене.

Батьки Ейпріл О'Ніл випадково дізналися про професію доньки. Коли Ейпріл гостювала вдома, вона захотіла подивитися останнє відео, у якому знялася, і забула стерти історію відвідувань у браузері. А от батьки Міккі Мода й досі не знають, ким він працює. Однак, його племінниця випадково побачила його в одному з порновідео і розповіла про це сестрі Міккі. Тому з усієї родини про це знає лише дружина Міккі, сестра та племінниця.

Нагадаємо, нещодавно у Центральній дитячій бібліотеці Маріуполя на Донеччині розшукали книгу порнографічного змісту. Книжку пообіцяли вилучити.

Крім того, раніше зухвалий студент університета став "легендою" після того, як взяв порнозірку на офіційний обід із батьками в університеті. Хлопець певний час листувався з відомою блондинкою та порноакторкою Черрі Морган на Facebook, після чого запропонував їй сходити на "побачення".

Повʼязані теми:

Наступна публікація