Знайомство з порнозіркою: американський студент ошелешив батьків новою надвідвертою дівчиною

Знайомство з порнозіркою: американський студент ошелешив батьків новою надвідвертою дівчиною

Студент вирішив не дотримуватися правил та прийшов на офіційний обід із сексуальною порнозіркою. 

Зухвалий студент університету прославився та став "легендою" після того, як взяв порнозірку на офіційний обід із батьками в університеті. Про це повідомляє видання Mirror.

Студент університету Тенессі Патрік Госвітс певний час листувався з відомою блондинкою та порноакторкою Черрі Морган на Facebook. Після чого, впевнений хлопець вирішив запропонувати порнозірці сходити на "побачення".

На вихідних члени університетського братства влаштували зустріч студентів з батьками. Але Патрік вирішив не дотримуватися традицій, та прийшов з відвертою порнозіркою.

У цей момент всі чоловіки у приміщенні були ошелешені появою відвертої Черрі Морган. З тих пір, в університетському колі хлопця почали називати "легендою".

Фото: Cherry Morgan

Фото: Cherry Morgan

Фото: Cherry Morgan
 

Після події Патрік сказав, що дівчина була напрочуд "приємною та веселою".

Як виявилося пізніше, це почуття було взаємним. Через декілька днів порнозірка опублікувала на Twitter повідомлення, у якому подякувала Патріку за веселий вечір.

Нагадаємо, раніше відома фотомодель та порноактриса розповіла, чому повернулася спиною до перспективної кар'єри і виконала свою заповітну мрію - стала порнозіркою. Алікс Лінкс має дві вищі освіти, але корпоративний світ ніколи не подобався сексуальній блондинці, тому вона вирішила піти у порноіндустрію та стати мегазіркою.

Повʼязані теми:

Наступна публікація