1+1 медіа виходить на ринок платного телебачення

1+1 медіа виходить на ринок платного телебачення

Група 1+1 медіа завершила перемовини про покупку компанії Viasat Україна.

"1+1 медіа" досягла домовленості з MTG про купівлю DTH та інтернет-ТБ бізнесів Viasat-Україна.

Viasat-Україна є провідним ліцензійним провайдером платного супутникового ТБ в Україні, який нещодавно презентував платформу платного Інтернет-ТБ. Сильна ринкова позиція бізнесу DTH, Viasat-Україна та технологічна гнучкість платного ТБ стали основними причинами інтересу "1+1 медіа" в угоді.

"Послуги платного телебачення є одним з основних джерел доходу телевізійних компаній у всьому світі. На жаль, через недосконалість нашого законодавства, зокрема закону "Про поширення універсальної програмної послуги", українські телеканали щорічно зазнають значних збитків. Ми віримо в сильний та стійкий ринок платного ТБ в Україні, який служитиме рушійним фактором для розвитку медіа-групи на тлі падіння ринку реклами. Зараз наше завдання - розвивати базу підписників Viasat та надавати якісний контент і послуги. Але це неможливо без цілеспрямованої боротьби проти піратства, що залишається одним із наших пріоритетів", - прокоментував Олександр Ткаченко, генеральний директор "1+1 медіа". 

Угода між компаніями буде завершена після перевірки і отримання дозволу Антимонопольного комітету.

Viasat – перший ліцензійний постачальник цифрового платного телебачення в Україні. Viasat-Україна – дистрибутор прямої супутникової телетрансляції, провайдер Інтернет-ТБ; був заснований як Vision TV в 2006 році, знаходиться у Києві, Україна.

MTG (Modern Times Group MTG AB) – провідна міжнародна розважальна медіа компанія.

Наступна публікація