43-річна українка народила 16-ту дитину і не планує зупинятися

43-річна українка народила 16-ту дитину і не планує зупинятися

Фото: pixabay.com

Багатодітна родина мешкає в Коростені на Житомирщині.

У Коростені на Житомирщині живе мега-родина, в котрій є 16 дітей і всі вони рідні. Між новонародженим і його найстаршою сестрою різниця 24 роки, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Останню наразі дитину Людмила Камінська народила в 43 роки. Але зупинятися ані вона, ані її чоловік не планують. Жінка першу дитину народила у 19-річному віці. Відтоді народжує кожні рік-півтора. Планують і 17-ту, і 18-ту дитинку. "Для нас це щастя, це благословення", - каже батько Олександр.

Медики кажуть, що жінка народжувала без патологій. "Всіх дітей у нас народжувала нормально, без ексцесів. Культурна жінка, виконувала всі вимоги. Чув, що ще більше є, але в практиці моїй, скільки працюю лікарем 35 років, більше не було", - зізнається завідувач акушерським відділенням лікарні м. Коростень Роман Кіт.

В унікальній родині з Житомирщини народилася шістнадцята дитина

В унікальній родині з Житомирщини народилася шістнадцята дитина

Обоє, і чоловік, і дружина, виросли в багатодітних сім'ях, тому свою інакшою і не уявляли. Діти та 25-річний подружній стаж кохання не пригасили. Мешкають вони у невеликому будинку на околиці Коростеня. У будинку немає телевізора, старенькі меблі і не багато іграшок. Усе це заміняє спілкування. "Я бачу багато людей, які одні – то вони більше егоїсти", - каже донька Тетяна.

Родині дали велику квартиру, та зараз там живуть двоє старших братів, які вже одружилися. На фінансову та житлову скруту ніхто не скаржиться. Усі кажуть, що їм вистачає для життя того, що вони мають.

Кореспондент ТСН Олена Кузнєцова

Повʼязані теми:

Наступна публікація