7 років за ґратами відсидить екс-даївець, який п'яним на авто скалічив двох людей

7 років за ґратами відсидить екс-даївець, який п'яним на авто скалічив двох людей

Такий вирок йому змінив апеляційний суд

Екс-даївця, який п'яним збив на автівці двох молодих хлопців, позбавили волі на 7 років. Вінницький апеляційний суд скасував умовне 5-річне покарання, до якого правоохоронця засудив суд районний. Справедливого вироку хлопці, яким під час зіткнення відірвало ноги, чекали майже рік, йдеться в сюжеті ТСН.12.00.

"Вважати Кузьму Валентина Івановича винним. 7 років позбавлення волі, з позбавленням права керування транспортими засобами строком на три роки", - зачитала вирок суддя.

Його просто із зали суду забирають у кайданках.

Цього вироку двоє Сергіїв чекали майже рік. Обидва на суд прийшли на милицях. Бо тепер інваліди.

"Пережив 9 операцій, залишили 20 см ноги, на якій зараз тримається протез. Практично нічого не можу робити", - розповідає Сергій.

Обидва хлопці постраждали у ДТП. П'яний водій на іномарці вилетів на зустрічку. Там мотоциклом двоє Сергіїв поверталися з роботи. Від удару хлопцям повідривало ноги. Винуватець ДТП залишив їх помирати, а сам натомість замітав сліди.

Вінницький апеляційний суд змінив покарання для екс-ДАІшника, який збив молодих хлопців

Вінницький апеляційний суд змінив покарання  для екс-ДАІшника, який збив молодих хлопців

"Я просив накласти джгут, він в мою адресу висловлював багато матюків і говорив, що я тобі цей джгут на шию накладу", - згадує інший Сергій.

Його товариша відкинуло у кущі на 15 метрів. 38 днів у реанімації лікарі боролися за його життя. Адвокати потерпілих просили для п'яного екс -даївця 8 років в'язниці. Захист винуватця і місцевий прокурор - покарати його умовно. Ямпільський районний суд відпустив колишнього правоохоронця на волю – на 5-річний умовний термін. І навіть не позбавив водійських прав.

Чому державний обвинувач ігнорував очевидні докази провини і чи відповідатиме за це, його колеги зараз пояснити не можуть.

Жодної копійки на лікування, ба, навіть вибачення потерпілі за весь цей час не отримали. Про розкаяння їхній кривдник заговорив лише зараз, сподіваючись на пом'якшення вироку.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація