70 жінок та 35 бійців АТО. У Сумах склала присягу нова патрульна поліція

70 жінок та 35 бійців АТО. У Сумах склала присягу нова патрульна поліція

Фото: facebook.com/arsen.avakov.1

Очолив Управління патрульної поліції міста Суми Андріян Горбачевський.

Сьогодні, 12 травня, у Сумах присягу на вірність Україні склав 251 патрульний поліцейський. 

Вже ввечері 25 патрулів вийдуть на перше чергування вулицями обласного центру.

Повідомляється, що у заході взяли участь міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, глава Національної поліції України Хатія Деканоідзе, керівництво головного управління Національної поліції України в Сумській області, представники інших правоохоронних структур, а також очільники міста та області.

"Я сьогодні дивлюся в очі молодих людей, які прийшли до нової патрульної поліції, і дуже розраховую, що кожен із вас разом із досвідченими чесними поліцейськими буде складати ядро поліцейських сил, якому будуть довіряти люди. В основі поліції – довіра людей. Не буде довіри – не буде нічого. Можливо, вони чогось ще не вміють, можливо, ще чомусь будуть вчитися, але це ваша патрульна поліція. Вони працюють для вас, вони працюють для України", - зазначив Арсен Аваков.

Зазначимо, що у новому патрулі нестимуть службу 70 жінок та 35 бійців АТО. Очолив Управління патрульної поліції міста Суми Андріян Горбачевський.

"Це дуже жорстка та важка робота, адже зобов'язання у нас великі. Проте, коли я дивлюсь на поліцейських, коли я спілкуюся із ними, то забуваю про труднощі. Тому, що вони і є майбутнє нашої країни, майбутнє Національної поліції" - повідомила Хатія Деканоідзе, додавши, що Суми можна вважати черговою перемогою реформи, адже це 24 місто, де запрацювала патрульна поліція.

Повʼязані теми:

Наступна публікація