8-річний вболівальник Володя Бобенчик таки потрапить на матчі Євро- 2016

8-річний вболівальник Володя Бобенчик таки потрапить на матчі Євро- 2016

Завдяки ТСН історія хлопчика набула всеукраїнського розголосу.

Восьмирічний Володя Бобенчик, якому попри всі документи та придбані іменні квитки на матчі збірної України на Євро- 2016, французьке посольство спершу відмовило в наданні візи, таки потрапить на чемпіонат.

Як повідомляє журналіст ТСН, маленький вболівальник разом із татом вийшли з посольства, де їх справу особисто розглядала посол Франції в Україні. Саме вона і повідомила журналістам про позитивний результат.

З самого ранку вівторка Володя з батьком чергували під посольством. І лише за кілька годин до відправки з Києва, їх запросили в установу.

Володя отримав візу. / Фото: ТСН.ua

8-річний Володя – юний український вболівальник, добре відомий у футбольних колах, який часто бере участь у тренуваннях збірної України з футболу та її офіційних заходах.

Разом із родиною хлопчик планував поїздку до Франції, де цього року пройде Чемпіонат з футболу Євро-2016. Проте, попри надані документи, в тому числі оплачені авіаквитки та квитки на матч, посольство Франції ухвалило рішення про те, що "інформація, надана, щоб обґрунтувати цілі та умови можливого перебування, не виглядає переконливою", та відмовило йому та майже усім членам родини хлопця у візах.

Дізнавшись про це, редакція ТСН вирішила допомогти маленькому фанату, та організувала його поїздку до Києва. До його боротьби за шенген також долучилися президент Петро Порошенко, і МЗС України

До боротьби Володі Бобенчика за візу долучилися президент і МЗС

До боротьби Володі Бобенчика за візу долучилися президент і МЗС

Повʼязані теми:

Наступна публікація