Адвокат російського ГРУшника опублікувала фото підозрюваних у вбивстві Грабовського

Адвокат російського ГРУшника опублікувала фото підозрюваних у вбивстві Грабовського

Фото: Facebook/Оксана Соколовська

Соколовська не може повірити, що злочин скоїли ці "шмаркачі".

Адвокат російського ГРУшника Євгена Єрофєєва Оксана Соколовська опублікувала фото двох підозрюваних у жорстокому вбивстві її колеги Юрія Грабовського.

"За інформацією слідства, ці два шмаркача є підозрюваними у вбивстві Юрія Грабовського. Мені насилу віриться в це, Ви вже вибачте... При цьому, 26-річний Артем був у Єгипті і спокійно викладав фото в соцмережі з курорту", - написала Соколовська в Facebook.

 

По информации следствия, эти два сопляка являются подозреваемыми в убийстве Грабовского Юрия. Мне с трудом верится в это...

Опубліковано Оксаною Соколовською 1 квітня 2016 р.

Нагадаємо, про зникнення Юрія Грабовського стало відомо 5 березня. Його тіло знайшли три тижні потому поблизу Жашкова. Поліція відкрила кримінальне провадження за частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України - умисне вбивство. Підозрюваного в організації зникнення адвоката правоохоронці вже затримали.

Нагадаємо, 10 березня Національна поліція України почала розшукувати зниклого адвоката ГРУвця Олександра Александрова Юрія Грабовського. 9 березня Грабовський повинен був з'явитися на засідання суду по справі Александрова і Єрофєєва, однак через його відсутність засідання було перенесено.

Тіло зниклого захисника російського ГРУвця Олександра Александрова знайшли в Черкаській області. Головний військовий прокурор Анатолій Матіос заявив, що вбивство було добре профінансовано та ретельно сплановано.

Відомо, що поховають Юрія Грабовського у суботу, 2 квітня, на Лісовому кладовищі столиці. Відспівування ж пройде в Свято-Михайлівському Золотоверхому соборі.

Завтра в Києві ховатимуть Грабовського

Завтра в Києві ховатимуть Грабовського

Повʼязані теми:

Наступна публікація