Акордеоніста Завадського вже влітку можуть випустити з СІЗО

Акордеоніста Завадського вже влітку можуть випустити з СІЗО

Фото: УНІАН

У музиканта серйозні проблеми із зором.

Апеляційний суд Києва сьогодні, 20 квітня, зняв із музиканта обвинувачення в зґвалтуванні та розбещенні неповнолітніх з акордеоніста Ігоря Завадського. Обґрунтування - відсутність події злочину, передає кореспондент ТСН.

Завадський відсидів чотири роки з 13, перебуває у Лук'янівському СІЗО. До 18 червня музикант залишатиметься в ізоляторі, а після того захист клопотатиме про зміну запобіжного заходу.

Сторона Завадського стверджує, що справа проти музиканта повністю сфальшована. Кажуть, те, що Апеляційний суд не знайшов доказів провини музиканта, свідчить про його невинуватість. Впевнені, що їм вдасться зняти з Завадського всі обвинувачення.

Також представники Завадського повідомили, що в СІЗО у нього почались серйозні проблеми зі здоров'ям – він втрачає зір.

У майбутньому Завадський планує повернутись до музики, про це розповів ТСН його адміністратор Андрій Брігіда.

"Звичайно він повернеться до музики. І в нього вже є акордеон у СІЗО – нарешті дозволили його передати. Він відновлюється", - каже Брігіда.

Нагадаємо, що Апеляційний суд Києва почав розгляд скарги стосовно відомого акордеоніста Ігоря Завадського ще у серпні 2015 року. 

У липні 2013 року Подільський районний суд Києва засудив акордеоніста, підозрюваного у розбещенні дітей, до 13 років позбавлення волі. Музиканту також присудили сплатити 27 тисяч гривень за проведені у справі експертизи. Окрім Завадського винними у скоєнні статевих злочинів проти неповнолітніх визнали його водія та адміністратора, який, наразі, вже відбув своє покарання, утім не припиняє оскаржувати вирок.

Кореспондент ТСН Олександр Загородний

Акордеоніста Ігоря Завадського визнали невинним

Акордеоніста Ігоря Завадського визнали невинним

Повʼязані теми:

Наступна публікація