Активісти принесли під будинок Садового пакети зі сміттям

Активісти принесли під будинок Садового пакети зі сміттям

Фото: YouTube

Так вони вирішили протестувати проти проблем зі сміттєзвалищами.

Сьогодні, 9 червня, близько десяти активістів "Автономного опору" принесли під будинок мера Львова Андрія Садового пакети зі сміттям.

Таким чином вони вирішили протестувати проти проблеми з вивозом сміття, що склалася у Львові через трагедію на Грибовицькому сміттєзвалищі.

"Поки сьогодні у Львівській міській раді товкли воду в ступі та намагались зловити мера, котрий, як в старі добрі часи, оточив себе нарядами Нацгвардії та спецпризначенцями, ми спробували створити хоча б якийсь дискомфорт Садовому. Його дружина спостерігала за нами з "вежі", а собачки "при виконанні" з будки. Нехай мер та його сім'я, котра живе за високим парканом, відчує те, що відчувають сім'ї, які живуть біля сміттєзвалища у Грибовичах!", – йдеться у повідомленні акивістів.

Як повідомляє zaxid.net, 8 червня, 3 із 6 міст, в які досі тимчасово вивозили сміття зі Львова, відмовилися приймати відходи. Через надзвичайну ситуацію на Грибовицькому сміттєзвалищі львівські компанії, які займаються вивозом сміття, змушені вивозити відходи за 70-100 км від Львова. Після цього мери 35 міст Львівщини погодилися допомогти Львову і тимчасово приймати на свої полігони твердих побутових відходів сміття з обласного центру.

Повʼязані теми:

Наступна публікація