Активісти заскочили актора Паніна в Одесі і змусили вибачатись за антиукраїнські заяви

Після цього скандаліста віддали правоохоронцям.

Одеські активісти з організації "Рада Громадської безпеки" зустріли у рідному місті скандального актора Олексія Паніна, який ще у серпні записав відео з погрозами на адресу президента України Петра Порошенка.

Актор, який палко підтримував анексію Криму та погрожував анексувати Одесу, ніби нічого не сталося, сидів в ресторані "Риба". Активісти змусили Паніна вибачитись за антиукраїнські заяви та передали правоохоронцям.

Після вибачень активісти сфотографувались з актором "для трофею" і пообіцяли розмістити у Мережі відео з вибаченнями російського "митця". Як заявив лідер громадської організації Марк Гордієнко, зірка з Росії справив на одеситів жалюгідне враження.

"Мені особисто байдуже сексуальне чи професійне життя Паніна... Мені небайдужі його публічні слова проти моєї Країни і Одеси, і Президента ... За це доведеться відповідати. Паніна віддали міліції та СБУ, і він був безмірно від цього щасливий, а взагалі він глибоко нещасна людина... Щирий дегенерат...", - написав Гордієнко у своєму Facebook.

 
публикация Марка Гордиенко.

Нагадаємо, інший російський актор Іван Охлобистін не тільки підтримав анексію Криму, але й заявив, що "із задоволенням" буде воювати за "ДНР".

Повʼязані теми:

Наступна публікація