Астрологи і політологи не вірять, що Україна поверне Крим і Донбас у наступному році

Астрологи і політологи не вірять, що Україна поверне Крим і Донбас у наступному році

Експерти пророкують важкі часи для українців.

Експерти прогнозують, що 2015 рік в Україні буде важким.

Україні слід готуватися до складного 2015-го року, як в політиці, так і в економіці. Але позитив залежить від кожного з нас, а не лише від політиків. Про це йдеться у сюжеті ТСН.Ніч.

Такі прогнози дали експерти під час "круглого столу "Схід+Захід", організованого агентством "Уніан" і ТСН.

Щоб Україна і надалі могла сподіватись на підтримку Заходу, офіційний Київ має показувати реальні досягнення. кажуть політологи і дипломати. На дискусію запросили навіть голову Спілки астрологів України. Але передбачити курс долара на наступний рік не змогли ні експерти, ані зірки.

Щодо конфлікту на Сході України і загрози з боку Росії, тут прогнози майже збіглися. Астрологи мають більше оптимізму щодо мирних переговорів.

"Росія в черговий раз робить все, і я думаю, що на території України буде заморожений конфлікт – тобто ні Крим, звичайно, ні частину Донбасу зараз ні політично, ні військово не звільнять", - каже голова громадської організації "Центр UA" Олег Рибачук.

"Тенденція йде до того, що до осені більш-менш усе в Україні заспокоїться. Мені важко сказати, чи буде 100-відсотковий мир, але те, що ми не зможемо поки що повернути ці території, це цілком очевидно", - каже голова Спілки астрологів України Олена Калантарова.

Нагадаємо, експерти дали прогноз для економіки України на 2015 рік.

Експерти прогнозують Україні складний 2015 рік

Експерти прогнозують Україні складний 2015 рік

Повʼязані теми:

Наступна публікація