Астрологи і священики, незважаючи на "атаку" Марсу та дивні збіги, радять українцям триматися разом

Астрологи і священики, незважаючи на "атаку" Марсу та дивні збіги, радять українцям триматися разом

Наближення Марсу віщує зміни

Науковці нічого дивного не помічають.

За кілька днів червона планета наблизиться на рекордно близьку відстань до Землі. І візуально збільшиться в 10 разів. Астрологи вже вгледіли в цьому явищі особливий знак. Адже Марс ще називають "планетою війни". Натомість, про дивні явища, які збіглися з подіями в Україні, говорять і священнослужителі, бо уже втретє всі загострення конфліктів в Україні збігаються з великими церковними датами, - йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

У київській обсерваторії перебувають в очікувані небесних подій. І йде мова не лише про войовничий Марс. Він і справді наближається. Однак це лише "квіточки". На квітень припали ще й два затемнення: 15 числа - Місяця, 29 - Сонця. Однак нічого дивного у цьому науковці не бачать.

Затемнення українці не побачать. Більше пощастило американцям та автралійцям, проте сам факт неабияк стурбував астрологів. Мовляв, не побачимо, так відчуємо.  У купі з великим Марсом, астролог Віктор Базилей радить готуватися до не дуже приємних подій. Це час болючого закінчення одного циклу і початку нового. Боятися радить передусім добре знаним людям, наприклад, зірок чи політичних діячів. Кінець деяких - неминучий. За словами астролога, конфлікт в Україні - далекий від розвʼязання. А те, що отримаємо в результаті, стане несподіванкою для всіх. 

Дивну тенденцію уже втретє спостерігають священики щодо перипетій в Україні. Початок протистоянь на Грушевського збігся зі святом Водохреща. Окупація Криму росіянами стартувала в перший день великого посту, а вчорашня активізація сепаратистів на Сході сталася на одне з найбільших церковних свят - Благовіщення. 

14 квітня Марс наблизиться максимально близько до Землі

14 квітня Марс наблизиться максимально близько до Землі

Священики переконують, що злі сили починають свою активність в моменти духовних свят, тому на їхньому боці не може бути перемоги. Вірити чи не вірити в дивні знаки та збіги, вплив великого Марса і зроблені висновки - це, звісно, справа кожного. Однак спільна порада всім, яку дають і священнослужителі, і науковці, і астрологи: вірити в краще і триматися разом. 

Нагадаємо, що замість написання законів українські політики віщують та займаються астрологією

Кореспондент ТСН Іван Гребенюк та Людмила Бадалян.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Космічна Одіссея
Наступна публікація