Аваков призначив очільника управління у справах учасників АТО

Аваков призначив очільника управління у справах учасників АТО

Фото: Facebook/Арсен Аваков

Начальником новоствореного управління став євромайданівець-боєць батальйону "Київ-2".

Відсьогодні в Україні запрацює Управління у справах учасників АТО МВС України, яке очолив 48-річний майор Нацполіції, боєць батальйону "Київ-2" Василь Мельник.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook очільник МВС Арсен Аваков.

"У Положенні про Управління, яке очолив Мельник, зазначено: реалізація соціально-гуманітарної політики держави щодо учасників АТО і членів сімей загиблих... В умовах війни та економічних складнощів – це дуже складна робота для сильної людини. Тому я призначив Василя Мельника", - зазначив глава МВС.

За словами Авакова, до свого призначення майор служив у міліції у Львівській області, а коли почався Євромайдан, звільнився та поїхав до Києва, де, зокрема, 18 лютого стояв на варті біля готелю "Україна".

Після початку російської агресії, розповів міністр, Мельник пішов записуватись добровольцем, проте його не одразу взяли через вік, зрештою він потрапив до добровольчого батальйону МВС "Київ-2" і 11 серпня приїхав до АТО, де був важко поранений і в результаті втратив ногу.

"Нагороджений медаллю "Захисник Вітчизни" за особисту мужність та відвагу, проявлені при захисті України", - додав Аваков.

Представляю: Василь Мельник, з сьогоднішнього дня – начальник знову створеного Управління у справах учасників АТО МВС Ук...

Опубліковано Арсеном Аваковим 24 грудня 2015 р.

Нагадаємо, раніше очільником Нацполіції Києва призначили офіцера, який боронив Горлівку від сепаратистів. Правоохоронець має орден "За мужність" ІІІ ступеня.

Повʼязані теми:

Наступна публікація