Аваков: у Нацполіції не буде "брудних ментів"

Аваков: у Нацполіції не буде "брудних ментів"

Аваков: у Нацполіції не буде "брудних ментів"

Аваков не збирається скасовувати реформу / Фото: УНІАН

Міністр прокоментував протест міліціонерів, які не пройшли атестацію. 

До Національної поліції не будуть брати некомпетентних працівників, які не пройшли атестацію. Про це написав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, коментуючи проведення акції протесту під стінами МВС.

На 11 ранку під будівлею Міністерства запланований мітинг правоохоронців, які протестують проти реформи.

"Ніякий мітинг міліціонерів, які не пройшли тести та атестацію, не змінить моєї рішучості: у новій поліції не буде некомпетентних і брудних "ментів"! Будуть тільки "копи", які користуються довірою людей! Це принципово! Інакше не буде", - написав Аваков на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Він наголосив, що акцію організували ті, чиї "брудні схеми намагаються зруйнувати реформою та кадровими змінами".

 

Никакой митинг не прошедших тесты и аттестацию милиционеров не изменит моей решимости: в новой полиции не будет не компе...

Posted by Арсен Аваков on 13 декабря 2015 г.

За даними виданням Тиждень, наразі під стінами відомства перебувають близько 400 працівників колишньої міліції. Вони  збираються передати голові МВС Арсену Авакову лист із вимогою скасування наказу про атестаційні комісії.

Під будівлею зібралися кілька сотень людей / Фото: Тиждень

Нагадаємо, раніше глава МВС Арсен Аваков заявляв, що понад третина екс-міліціонерів, які бажали працювати в Новій поліції, показала дуже низьний рівень на першому ж етапі переатестації.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація