Автори скандальної "страти російського пілота" дивуються, чому у РФ не зрозуміли гумору

Автори скандальної "страти російського пілота" дивуються, чому у РФ не зрозуміли гумору

Організатори обіцяють нові вечірки з тролінгом РФ

Директор клубу розповів, чому влаштували таке дійство.

"Страта російського пілота" у київському нічному клубі була лише жартом, про це ТСН розповів директор закладу та активіст Олег Магалецький.

Він каже, в його закладі вже не вперше відбуваються вечірки, у яких висміюють не лише російську пропаганду, а й недоліки української влади.

"Дійство тривало чотири години і називалось "Удар в спину", а сама страта тривала лише хвилину. Було кілька різних перфомансів, метою яких було пожартувати з різних кліше та стереотипів російської пропаганди. Ми вирішили пройтись по геополітичних темах, у яких задіяна країна-агресор Російська Федерація, яка вчергове порушила міжнародне право, порушила повітряний простір суверенної держави і отримала адекватну відповідь", - каже Магалецький.

Якби якийсь літак вдерся у російський повітряний простір, впевнені у клубі, вона б вчинила ще жорсткіше з країною, яка вдалась до порушення. Водночас, директор закладу не розуміє, як росіяни не зрозуміли гумору, адже над збиттям Боїнга вони реготали.

"Люди, які реготали із жарту "Літак впав, бо він важчий за повітря", не розуміють наше дійство? Це подвійні стандарти", - впевнений директор клубу.

Організатори вечірки отримали безліч погроз від росіян після публікації відео у Мережі: їм погрожували і вбивством, і зґвалтуванням, і спаленням. Проте, зупинятись не збираються і у важливе для Росії свято влаштують новий іронічний "бал".

У клубі пояснили, навіщо "стратили російського пілота"

У клубі пояснили, навіщо "стратили російського пілота"

Як відомо, відео зі сценкою виклали до Мережі наприкінці грудня, і його почали активно поширювати російські ЗМІ. На відео навіть відреагувала Держдума - ролик назвали "закликом до тероризма".

Повʼязані теми:

Наступна публікація