"Азовець" Краснов розпочав сухе голодування

"Азовець" Краснов розпочав сухе голодування

Фото: Facebook/Ігор Мосійчук

Краснов уже 3-й день відмовляється від води.

Очільник цивільного корпусу "Азов-Крим" Станіслав Краснов, якого звинувачують у тероризмі та держзраді, оголосив сухе голодування.

Про це він заявив під час судового засідання у понеділок, 25 квітня, пише "Українська правда".

"Останні дні воду не п'ю. Я дуже погано себе почуваю, у мене тиск, болить голова, зір погіршився", - повідомив Краснов.

За його словами, загалом він голодує вже 13 днів, а воду не п'є третій день.

Як зазначається, Шевченківський райсуд Києва дозволив лікарям оглянути підозрюваного, а потім перейшов до розгляду клопотання прокуратури щодо продовження тримання Краснова під вартою.

Нагадаємо, СБУ оголосила, що затриманий лідер цивільного корпусу "Азов-Крим" Станіслав Краснов був агентом російської ФСБ і готував теракти в Україні. А його дівчині Оксані інкримінували незаконне носіння, зберігання і передачу вибухових речовин та пристроїв за попередньою домовленістю з групою осіб.

1 березня їх обох доправили до Шевченківського суду Києва - для обрання запобіжного заходу. Краснов заявив, що його протягом 7-8 годин били під час затримання.

Слідчий СБУ висунув підозру в причетності до тероризму очільнику громадянського корпусу "Азов-Крим" Станіславу Краснову, після чого він знепритомнів прямо в суді, який, спочатку обрав Краснову запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Його підозрюють у незаконному зберіганні зброї, держзраді та тероризмі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація