Банда в медичних масках: на Кіровоградщині з погонею затримали озброєних грабіжників

Банда в медичних масках: на Кіровоградщині з погонею затримали озброєних грабіжників

Фото: ГУ НП у м. Києві

Упіймати злодіїв допомогли випадкові свідки пограбування.

На Кіровоградщині затримали на гарячому двох чоловіків, які у медичних масках і рукавичках серед білого дня грабували придорожні магазини. Спіймати злодіїв правоохоронцям допомагали місцеві жителі, йдеться в сюжеті ТСН.16:45.

"Я стою, і він стоїть. Пістолет він так тримає і по голові б'є. Другий риється скрізь, коробки перекидає: де каса?", - розповідає про пережитий напад Любов Козярчук. У касі було небагато – якихось півтори тисячі гривень. Це дуже розлютило нападників, і вони почали катувати продавця. Від тортур жінка відкупилася золотими прикрасами. Грабіжники спокійно вийшли з магазину і сіли в авто, припарковане поруч.

На Кіровоградщині двоє злодіїв грабували магазини в медичних масках і рукавичках

На Кіровоградщині двоє злодіїв грабували магазини в медичних масках і рукавичках

Свідками нахабного грабунку стали працівники і відвідувачі сусіднього кафе. Вони спробували наздогнати злодіїв. Згодом до перегонів приєдналися і правоохоронці. Спільними зусиллями зловмисників затримали. "Було встановлено, що до скоєння даного злочину причетні дві особи. Одна особа місцева, з міста Знам'янка, а інший – житель сусідньої області", - розповів начальник знам'янської поліції Андрій Бензар. Обидва чоловіки раніше вже були засуджені. Їх взяли під варту. Вироку суду за черговий розбій вони чекатимуть у слідчому ізоляторі. А правоохоронці наразі перевіряють їхню причетність до низки інших подібних злочинів.

Як уже повідомлялося, у листопаді троє грабіжників у масках Гая Фокса посеред білого дня вдерлися в хату до самотньої пенсіонерки на Кіровоградщині. Стареньку вони катували, забрали всі її заощадження і втекли, але вже за дві години були затримані правоохоронцями.

Кореспондент ТСН Олена Шворак

Повʼязані теми:

Наступна публікація