ТСН.ua започаткував ініціативу з підтримки соціальних проектів

ТСН.ua започаткував ініціативу з підтримки соціальних проектів

Першим безкоштовну банерну рекламу отримав проект "Рани", який допомагає пораненим активістам і учасникам АТО.

Один із найбільших інформаційних сайтів України ТСН.ua запускає новий проект, спрямований на підтримку важливих соціальних неприбуткових проектів, і надасть можливість отримати безкоштовне розміщення банерної реклами на своєму сайті.

У відборі можуть взяти участь проекти, які спрямовані на допомогу українським солдатам, постраждалим на Майдані активістам, переселенцям, а також ті, які націлені на культурний та освітній розвиток України. 

"Майдан і війна стали серйозним поштовхом для розвитку в Україні громадянського суспільства. З'явилося багато людей, які намагаються змінювати країну на краще та допомагати тим, хто цього потребує, - розповіла заступник директора департаменту новин 1+1 Катерина Коберник. - ТСН.ua як один із головних новинних ресурсів країни допомагатиме таким ініціативам ставати популярними, привертати увагу аудиторії та потенційних меценатів". 

Проект починається з найактуальнішої наразі теми - військової. Першим учасником стане проект "Рани" відомого американського фотографа Йозефа Сивенького. На однойменному сайті Йозеф, який активно висвітлював події на Майдані, розповідає про непрості історії життя, покалічених війною українських солдатів і активістів Революції Гідності.

"Головна мета проекту - допомогти його героям повернутися до нормального життя. Це довгий і непростий процес, який потребує не тільки часу, а й ресурсів, - розповідає автор. - Чим більше людей дізнаються про ці історії, і допоможуть, тим більше шансів, що рани загояться і люди повернуться до нормального життя". 

Надсилати свої соціальні проекти для відбору всі охочі можуть на пошту info@tsn.ua. Історії створення найцікавіших із них та інтерв'ю з авторами також з'являться на сайті.

Повʼязані теми:

Наступна публікація