Батько 4 дітей, яких він виховував 6 років у лісі, мріє подарувати їм хороше майбутнє

Батько 4 дітей, яких він виховував 6 років у лісі, мріє подарувати їм хороше майбутнє

Фото: скриншот з відео

Чоловік облаштував будинок і намагається дати дітям найнеобхідніше.

Діти-відмінники та власне господарство з городом та ставочком. ТСН навідалася в гості до Володимира Мельникова, чоловіка, що самотужки виховував чотирьох дітей у лісі. Його історію ТСН розповідала ще три роки тому. Тоді в батька забрали дітей до дитячого будинку. А він пообіцяв за будь-яких умов їх повернути.

Нині Володя з дітьми мешкає у селі Абрамок у Жимтомирській області. Аби дістатися до нього останні десять кілометрів треба проїхати розбитою дорогою. Далі порожні вулиці. На одному з пагорбів знімальна група помітила хлопчика. Це – Володін старший, Толик.

Спочатку чоловік не впізнає журналістку, яка три роки тому знімала про нього сюжет, а потім їздила навідувати дітей у притулку. Згодом – радіє.

"Я ж тобі винен", - говорить чоловік і повертає сто гривень. Понад два роки з лісу його дітей забрали до притулку. І коли журналістка з Володею їхали на першу зустріч з малими, в нього не було ані копійки. Разом вони купували фрукти та солодощі.

Діти жили в притулку понад рік. Володя поновлював документи, доводив у суді, що діти його рідні та шукав житло. Після перших репортажів про лісового тата до ТСН дзвонили десятки людей. Всі вони пропонували допомогу, але для соцслужб цього було недостатньо, аби повернути дітей. Зрештою, знайшовся чоловік, який погодився подарувати родині хату.

Цей дім був напіврозвалений. Його підлатали, але він все одно потребує ремонту. Одинадцятирічний Толик каже, що тут вже звик, хоча й сумує за лісом. З вересня діти вчаться в місцевій школі. Толик – відмінник. Менша Оля, його однокласниця, мріє стати ветеринаром. Вдома на ній жіночі обов'язки. Хлопці ж привчаються до чоловічої праці.

Володя розповідає – роботи у селі немає. Живе на допомогу від держави, на чотирьох дітей виходить близько 5000 гривень. Усі гроші йдуть на продукти та одяг для малих.

Нині він розбиває біля будинку город – вже посадив овочі та виноград. Мріє завести гусей та зайнятися бізнесом – возити у Київ м'ясо на продаж. Хоче заробляти, бо порахував – за сім років старші діти вже закінчать школу.

"Головне малеча, діти зі мною – ось і мрія. Підняти їх тепер треба. Але я підніму, у мене немає сумнівів", – переконує чоловік.

ТСН навідалася в гості до Володимира Мельникова, що ростив чотирьох дітей у лісі

ТСН навідалася в гості до Володимира Мельникова, що ростив чотирьох дітей у лісі

Повʼязані теми:

Наступна публікація