Батько жорстоко побив ногами 11-річного хлопця за з'їденого оселедця

Батько жорстоко побив ногами 11-річного хлопця за з'їденого оселедця

Жорстокі побиття були у родині нормою

Чоловіка судитимуть за нанесення легких тілесних ушкоджень.

У Миколаєві чоловік тяжко побив власного сина за те, що він сам з'їв оселедця. В 11-річного хлопця - численні синці та забиття, йдеться у ТСН.19:30.

Травми хлопчика помітили вчителі та звернулися до міліції. 11-річний Влад розповів, як його побив батько.

"Я з'їв оселедця і нікому не залишив. В тата не витримали нерви, і він з ноги вдарив мене в око. Було боляче, пішла кров", - розповів хлопець.

У школі Влад спочатку пояснив, що синець під оком у нього після тренування з боротьби. Зізнався, що це справа рук батька лише згодом, коли око почало запливати.

Вчителі звернулись до служби у справах дітей і в міліцію. Хлопчика з родини забрали у центр соціальної реабілітації. Там школяр зізнався психологам, що виховання кулаками в родині було нормою.

"Спочатку у нас був ремінь, потім дріт, потім пішла дерев'яна палиця, потім дріт, який всередині алюмінієвий... Я його боюся, коли він злий", - зізнається Влад.

Батьки Владика розлучились, коли йому не було й року, розповідають соцпрацівники. До 8 років хлопчик жив із мамою, але коли та вийшла заміж, переїхав до тата. Тепер до батька він не повернеться – проти чоловіка відкрили кримінальне провадження за легкі тілесні ушкодження, нанесені сину.

Мати, що мешкає в іншій області, зараз збирає документи, аби забрати сина. Але соцпрацівники наполягають – просто так дитину не віддадуть. Найближчі кілька тижнів хлопчик проведе в центрі соцреабілітації. Коли оговтається від пережитого, кажуть психологи, вирішуватиме, чи хоче повернутися до когось із батьків.

Кореспондент ТСН.19:30 Ольга Параскун

У Миколаєві батько побив 11-річного сина через оселедця

У Миколаєві батько побив 11-річного сина через оселедця

Повʼязані теми:

Наступна публікація