Понад мільйон абонентів "Інтертелекому" по всій Україні залишилися без інтернету

Понад мільйон абонентів "Інтертелекому" по всій Україні залишилися без інтернету

Фото: Думская

Співробітники СБУ вилучили основне обладнання провайдера.

Більше мільйона користувачів 3G-інтернету по всій Україні залишилися без зв'язку від оператора "Інтертелеком".

Про це повідомляється в прес-релізі "Інтертелекому", а також на його сторінці у Facebook.

В "Інтертелекомі" відзначають, що це пов'язано з діями співробітників Служби безпеки України в офісах компанії – там було відключено та вилучено основне обладнання.

"Через відключення основних систем відбувається деградація системи, яка, можливо, призведе до відключення голосового зв'язку у абонентів по всій території України", - йдеться у повідомленні.

У компанії сподіваються в найкоротші терміни відновити обслуговування абонентів, але поки не можуть сказати, коли це буде.

В прес-релізі, поширеному компанією, йдеться, що 11 листопада "співробітники Київських підрозділів Служби безпеки України у супроводі бійців підрозділу "Альфа" вилучили ключове станційне телекомунікаційне обладнання, порушивши цілісність та працездатність телекомунікаційної мережі ТОВ "Інтертелеком".

У компанії заявляють, що дії співробітників СБУ відбувалися "у присутності заздалегідь заготовлених ними понятих, із грубим порушенням норм кримінального процесу, зневаживши конституційне право на захист і правову допомогу адвоката".

Повʼязані теми:

Наступна публікація