Біля Львівської міськради сталася сутичка між активістами та муніципальною дружиною

Біля Львівської міськради сталася сутичка між активістами та муніципальною дружиною

Фото: Львівська міська рада

Це сталося, коли п'ятеро активістів організації "Допомога фронту" намагалися незаконно пройти до сесійної зали.

Сьогодні, 30 червня, у приміщенні Львівської міської ради відбулася сутичка між працівниками муніципальної дружини та активістами.

Як повідомляє "Інтерфакс Україна" п'ятеро активістів організації "Допомога фронту" намагалися пройти до сесійної зали, але їх не пустили співробітники муніципальної дружини, посилаючись на нововведення в регламенті, відповідно до яких представники громадських організацій повинні попередньо реєструватися для того, щоб виступити на сесії.

Члени громадської організації заявили, що їхній представник зареєстрований для виступу і вони хочуть його послухати. Охорона міськради не пропустила їх і між ними виникла коротка сутичка.

Тоді ж представниця "Допомоги фронту", яка повинна була виступати на сесії, в цей час перебувала в сесійній залі і вимагала, щоб її колег пустили всередину, тому що вони є учасниками АТО.

Як відомо, після зриву сесії 9 червня в порядок проведення сесій внесли зміни, вони стосуються громадських активістів. Якщо вони бажають виступити на сесії, то повинні попередньо зареєструватися. Також для забезпечення громадського порядку в будівлі міськради встановлено два металошукача на вході до міськради і при вході в сесійний зал.

Нагадаємо, сьогодні мер Львова Андрій Садовий виступить з інформацією про ліквідацію пожежі та зсуву на території міського звалища Львова, в результаті якої загинули 4 людей.

сміттєзвалище

Повʼязані теми:

Наступна публікація