Біля "мажорної" школи в Дніпрі стався напад на патрульних

Біля "мажорної" школи в Дніпрі стався напад на патрульних

Фото: Reuters

Озброєні охоронці VIP-дітей спровокували конфлікт через відмову припинити порушення ПДР.

Біля елітної школи в Дніпрі стався конфлікт. Там чоловіки напали на патрульних, що вимагали прибрати з дороги автівки, припарковані у два ряди з порушенням правил, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Водій, до якого підійшли копи, відмовився надавати документи та почав сперечатися. Його підтримали ще троє чоловіків. Вони намагалися зірвати з патрульних жетони, шеврони, рації та камери. Під час штовханини в одного з нападників випав пістолет. Врешті двох хуліганів патрульні вгамували та наділи кайданки. Третій втік, прихопивши нагрудну камеру патрульного.

У Дніпрі чоловіки напали на патрульних, що вимагали прибрати з дороги автівки

У Дніпрі чоловіки напали на патрульних, що вимагали прибрати з дороги автівки

Уже в райвідділі поліції з'ясувалося, що другий нападник також був озброєний. В обох – травматичні пістолети. За попередньою інформацією, це приватні охоронці, що супроводжували учнів до школи. Нині дії учасників конфлікту аналізують слідчі. "Вони одразу стали поводитися агресивно, почали кричати на патрульних, розмахувати руками. Тілесні ушкодження не отримали. Затримання було силове, одна камера пропала", - розповіла речник патрульної поліції Дніпра Юлія Курочкіна.

Нагадаємо, увечері 19 листопада нетверезі молоді перехожі побили патрульну під час оформлення нею ДТП. Жінку госпіталізували у лікарню №17 із підозрою на закриту черепно-мозгову травму, забій плеча і стегна. Винуватець затриманий, хуліган буде покараний за статтею 345 Кримінального кодексу України (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).

Повʼязані теми:

Наступна публікація