Біля Ужгорода виявили обезголовлене тіло школяра

Біля Ужгорода виявили обезголовлене тіло школяра

Біля Ужгорода виявили обезголовлене тіло школяра

На Закарпатті сталася трагедія

Поліція ще не визначилася, як пояснити смерть підлітка.

Поблизу Ужгорода знайшли тіло без голови. Його виявили прямо на залізничних коліях станції "Невицьке", йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Біля тіла лежав шкільний рюкзак, а в ньому – книжки та зошити учня дев'ятого класу. Відомо, що напередодні він самовільно пішов із занять після першого уроку. Матері повідомив, що все добре, він у місті, їде додому, а завтра обов'язково піде до школи.

Та замість дому хлопець опинився на залізничній станції. Там попрощався із другом, з яким зранку втік зі школи. А через кілька годин його тіло знайшли без голови.

Що саме сталося – в поліції ще не з'ясували. Припускають, що голову під колеса хлопець поклав, коли потяг ще стояв. Однак це міг бути і нещасний випадок, і вбивство.

"Якщо б машиніст все б це бачив, він би відреагував. Там доволі прямий відрізок дороги. По характеру розташування – це все ж таки на 99% поїзд зробив, а от те, що це суїцид – трохи рано про це говорити, але така версія не виключається", - розповів керівник обласної поліції Василь Мадяр.

Однокласники хлопця розповідають, що час від часу він заводив розмови про смерть. Казав, що не бачить у житті сенсу. На його сторінці у соцмережах навіть були фото та відео загибелі під потягами.

Вчителі кажуть, що Володимир не був проблемним учнем. До п'ятого класу вчився відмінно. Потім успішність стрімко погіршилася, хлопець замкнувся в собі, почав цікавитись страшилками.

Шкільний психолог два роки поспіль фіксувала яскраво виражену агресію у юнака. Займалась з ним. Цього року всі контрольні параметри не показали жодних відхилень норми психологічного розвитку.

"Суїцидальних признаків не відображались", - твердить Лариса Сідун.

Нещодавно у цій області сталася інша резонансна історія. 9-річного хлопчика придавило бетонною плитою.

Кореспондент ТСН Ірина Коваленко

Поблизу Ужгорода знайшли тіло без голови

Поблизу Ужгорода знайшли тіло без голови

Повʼязані теми:

Наступна публікація