Бійці 24-ї бригади, які повернулися з пекельної передової, збунтувалися проти реабілітації

Бійці 24-ї бригади, які повернулися з пекельної передової, збунтувалися проти реабілітації

Солдати влаштували на вокзалі справжній бунт

Хлопці вимагали від керівництва відправити їх додому, а не до психологів.

Бійців 24-ї бригади додому не довезли. Замість Яворова, де хлопців чекають рідні, їх потягом намагались доправити на Харківщину до психологів. Але бійці, коли дізналися про такий маршрут, вийшли з вагонів у Запоріжжі. Кажуть, що виконувати бойове завдання не відмовляються, але вже втомилися вірити генералам, які щоразу їх обманюють, ідеться в сюжеті ТСН.19:30

Ці хлопці знаходилися на передовій понад 50 днів, половину часу - у страшному котлі на кордоні, під обстрілами з мінометів та "Градів". Зараз їх мають перекинути до Чугуєва для психологічної реабілітації.

 "Що я психологам скажу? Що я бачив, як людей на куски рвало? Що люди горіли? Що ми йому розкажемо? Краща реабілітація, це є дім – сім'я, батьки", - переконує солдат Ігор Свідзінський. 

Представники командування, які приїхали в Запоріжжя, від бійців вимагали виконувати наказ, та обіцяли після приїзду на Харківщину всіх відпустити по домівках.

Бійці 24 бригади збунтувались проти поїздки до психологів

Бійці 24 бригади збунтувались проти поїздки до психологів

Із Запоріжжя  бійці все-таки поїхали на північний Схід. Кажуть, що повірили обіцянкам командування. Після відпусток усі  планують повернутися  боронити Батьківщину, а от бунтівників однослуживці просять залишити підрозділ.

На Чугуїв поїхали всі, крім трьох. Хлопці зі зброєю пішли на пляж купатися, нині їх шукають.

Як вже раніше повідомлялося, бійців 24-ї бригади після двох місяців в зоні АТО відсилають на бойові навчання.

Кореспондент ТСН Яків Носков

Повʼязані теми:

Наступна публікація