Бійці 28-ї бригади подякували журналістам ТСН за роботу на передовій

Військові в рамках ротації вийшли з зони АТО.

Одесити зустріли військових 28-ї Окремої гвардійської механізованої бригади та їхню техніку після ротації, йдеться у сюжеті ТСН.16:45.

Вихід бригади з зони АТО триває близько тижня від минулого вівторка. Військових невдовзі чекає демобілізація, проте, дехто з них знайшов себе в армії та повернеться до строю вже за контрактом. Серед таких Дмитро, каже, дружина його вибір зрозуміла.

"Діти чекають, дружина більше розуміє стан справ, відноситься з терпінням, так би мовити. А діти чекають, не дочекаються вже коли у тата завершиться контракт і повернеться додому", - каже Дмитро.

Рік артилерійський підрозділ 28-ї виконував бойове завдання на Луганщині. Нині бригада прибуває до місця постійної дислокації.

"Далі, згідно плану, має бути розміщена техніка і особовий склад. Як всі очікують, буде звільнення особового складу, які були призвані за мобілізацією шостої хвилі", - повідомив офіцер Сергій Базарний.

Останні години до прибуття – найважчі. Воїнів шостої хвилі від демобілізації відділяють лічені дні. Кадрові військові теж мріють про відпочинок та про зустрічі із рідними.

Фронтова дружба пов'язує між собою не лише бійців. Військові та журналісти теж багато пройшли та пережили разом. Від командування 28-ї Окремої мехбригади військові передали грамоту-подяку кореспондентам 1+1.

"На території наших бойових позицій і під час безпосереднього зіткнення з ворогом в нас було дуже багато представників вашого каналу, які разом з хлопцями, навіть коли були важкі бої. Вони завжди передавали все як є насправді", - каже Сергій Базарний.

Ще одну подяку передали бійці усьому українському народу – за постійну допомогу та підтримку українського війська.

Фото: ТСН.ua

Кореспондент ТСН Олена Черняєва

Ешелони з військовими та технікою 28 гвардійської механізованої бригади прибули на Одещину

Ешелони з військовими та технікою 28 гвардійської механізованої бригади прибули на Одещину

Повʼязані теми:

Наступна публікація