Бійці Нацгвардії на новітніх БТР-3 відправились у зону АТО

Нові потужні БТР-3 потрапили на озброєння 1-ї оперативної бригади Національної гвардії.

Бійці 1-ї оперативної бригади Національної гвардії отримали новітню бойову техніку, яка ще декілька днів тому брала участь у параді на Хрещатику, раніше нову бронетехніку отримали підрозділи, які вже знаходяться у зоні АТО. 

Бійці 1-ї оперативної бригади Національної гвардії отримали новітню бойову техніку та відправились у зону АТО / Фото: vv.gov.ua

Так, військовослужбовці Нацгвардії отримали новітні БТР-3, які значно підсилили бойову могутність підрозділу. Крім того, бійці бригади повністю забезпечені сучасними бронежилетами, пройшли курс тренування, під час якого багато уваги приділялося тактичній та тактико-спеціальній підготовці.

 

"Зараз ми їдемо на Схід, щоб із честю виконати свій обов'язок: захистити рідну країну, рідну землю і повернемося додому з перемогою, - заявив командир другого оперативного батальйону бригади Олександр.

Самі бійці впевнені у перемозі та розуміють всю відповідальність, яка постала перед ними.

"Зараз я відчуваю змішані почуття: з одного боку я із великим почуттям відповідальності вирушаю додому, аби звільнити й моє рідне місто від злочинців-загарбників, але мені надзвичайно гірко, що в Україні війна й гинуть люди. Ми просто зобов'язані перемогти у цій війні і захистити українців", - розповів один із гвардійців, який народився і виріс на Донбасі.

Слід зазначити, що підрозділ для ефективних дій у зоні АТО був підсилений власною артилерією, яка перевозиться на новітніх вантажівках "КрАЗ", що повинно забезпечити підрозділ оперативною вогневою підтримкою.

Нагадаємо, що Нацгвардія отримала і освятила броньовані "Кугуари" та "КрАЗи".

Повʼязані теми:

Наступна публікація