Бійців "Правого сектору", яких підозрюють в мукачівській стрілянині, залишили під вартою до осені

Бійців "Правого сектору", яких підозрюють в мукачівській стрілянині, залишили під вартою до осені

Фото: Getty Images

Минулого року зустріч двох десятків осіб у камуфляжі закінчилася перестрілкою: постраждало 14 осіб, а двоє людей загинуло.

Міський районний суд Мукачевого за клопотанням прокуратури подовжив термін тримання під вартою чотирьох підозрюваних у справі про стрілянину на Закарпатті минулого року до 6 вересня.

Про це повідомляє видання Mukachevo.net.

Водночас захист чотирьох бійців "Правого Сектору" подавав клопотання про зміну запобіжного заходу (тримання під вартою на домашній арешт) для Володимира Бурчі та Радіона Горбенка. Адвокат Роман Бухтояров заявив, що клопотання про подовження тримання під вартою прокуратура мала подати згідно із законом за 5 днів до засідання, однак обвинувачення зробило це тільки усно під час засідання.

Таким чином, усі четверо підозрювані у справі про стрілянину 11 липня в Мукачеві - Радіон Горбенко, Володимир Бурча, Роман Мунчак та Сергій Деяк - будуть перебувати під вартою до 6 вересня.

Конфлікт у Мукачевому виник торік. Зустріч двох десятків осіб у камуфляжі закінчилася перестрілкою. Постраждало 14 осіб, а двоє людей загинуло. Представники "Правого сектору" заявляють, що справа проти них "шита білими нитками".

Докладно про стрілянину 11 липня 2015 року читайте у матеріалі: Від контрабанди до відпочинку атошників. Всі версії стрілянини у Мукачевому

Повʼязані теми:

Наступна публікація