Бізнесмен Грановський вигнав екс-дружину зі спільного будинку й не дав їй поспілкуватись з дітьми

Бізнесмен Грановський вигнав екс-дружину зі спільного будинку й не дав їй поспілкуватись з дітьми

Бізнесмен Грановський вигнав екс-дружину зі спільного будинку й не дав їй поспілкуватись з дітьми

Фото: ТСН.ua

Торік чоловік забрав дітей з Туреччини, де вони були з матір'ю.

Одеський олігарх Олександр Грановський та його екс-дружина продовжують ділити спільних чотирьох дітей, йдеться у сюжеті ТСН.16:45.

Родина офіційно розлучена півтора року. Олена Грановська вже виховує дитину від другого чоловіка громадянина Туреччини, і напередодні вчергове намагалася відвідати своїх старших малюків. Каже, чоловік бачитися не дозволяє, хоча вона має ухвалу суду на проживання з ними.

Олена Грановська з адвокатом та охороною заїхала на територію елітного поселення, де розташований її будинок, напередодні ввечері. На руках мали рішення суду, яке скасувало попередню заборону виховувати жінці спільних дітей. Але встигла зустрітися лише з восьмирічним сином, розповідає адвокат.

"Ніхто не планував театру військових дій. Ми всі вважали, що ми зайдемо і цивілізовано домовимося. Ніяких розмов не було. Єдине, що кричав Грановський, це те, що всіх потрібно викинути, в тому числі і свою колишню дружину", - запевняє адвокат Олени Грановської Юлія Токаєва.

Олена Грановська встигла зафільмувати момент, як її колишній чоловік з охоронцями виганяють усіх на вулицю. Своєму бізнес-партнеру рішуче в цьому допомагає ще один олігарх та товариш Олександра Грановського - Борис Кауфман. Жінка встигає забігти на другий поверх і зачинитися.

Адвокату Олени Грановської вдалося додзвонитися до заблокованої у ванній клієнтки.

Одеський олігарх Олександр Грановський продовжує ділити дітей з екс-дружиною

Одеський олігарх Олександр Грановський продовжує ділити дітей з екс-дружиною

"Я встигла закритися в спальні, вони виламали двері. Я закрилася у вбиральні, вони виламали двері, і я перебігла в ванну. У мене був маленький пістолет. В момент, коли вони кричали: "Рвіть її на частини!", і відкрили двері, я поставила цей крихітний, два сантиметри, пістолет, і вони зупинилися", - каже Грановська.

Жінка викликала поліцію. На місце прибули одразу чотири екіпажі і швидка.

"Люди не конфліктують, все добре, чекаємо на групу. Я приїхав, ми подивилися - все добре. Постояли, поспостерігали, поспілкувалися, загрози нічого немає, бачите я без бронежилета все нормально", - так говорив поліцейський, який приїхав на місце.

Згодом приїхала і оперативно-слідча група, однак потрапити всередину змогла не одразу. Лише після того, як озброєні люди покинули будинок, Олена Грановська вийшла до журналістів.

"Мало того, що я вийшла без дітей — добре що я вийшла жива. Тому що все, що відбувалося, це не просто порушення закону, це навіть неможливо розповісти", - бідкалась Грановська.

Згодом жінці зателефонували діти, поцікавилися куди мати поділася, сказали, що дуже хочуть її бачити.

Позицію самого Олександра Грановського вдалося почути лише наступного дня телефоном. Каже, що діти будуть жити з ним в Україні, а не з матір'ю і її новим чоловіком у Туреччині. Каже, вигнав всіх з будинку, бо не хоче бачити чужих людей у своєму помешканні. Будинок, стверджує, належить їм обом як колишньому подружжю, його ділитимуть у суді.

"У неї немає рішення суду, що діти мають жити з нею. У неї є рішення, яке скасовує, що діти мають жити зі мною. Діти будуть жити тут. Живуть в Україні, проблем немає. Хоче їх бачити - нехай бачить. У Туреччину вивозити дітей не дам", - сказав Грановський телефоном.

Олена Грановська написала заяву до поліції про напад та побиття. А також домогтися законним шляхом можливості виховувати своїх дітей.

Це вже не перша гучна історія таких стосунків у родині Грановських. Минулого року чоловік з охоронцями раптово приїхав у Туреччину, де відпочивала жінка з дітьми, і забрав їх, хоча до цього давав дозвіл на вивезення дітей на відпочинок за кордон.

Кореспондент ТСН Сергій Осадчук

Бізнесмен Грановський погрожує дружині розправою за розголос подробиць викрадення дітей

Бізнесмен Грановський погрожує дружині розправою за розголос подробиць викрадення дітей

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація