"Бориспіль" призупинив обслуговування авіарейсів через потужний крижаний дощ

Пасажирів закликають уважно стежити за змінами у розкладі рейсів.

Міжнародний аеропорт "Бориспіль" призупинив обслуговування авіарейсів через негоду.

Про це йдеться у повідомленні аеропорту на Facebook.

"Шановні пасажири, у зв'язку з аномально складними метеорологічними умовами та інтенсивним крижаним дощем тимчасово призупинено обслуговування авіарейсів аеропорту "Бориспіль", - йдеться у ньому.

Аеропорт закликав уважно стежити за змінами у розкладі рейсів на онлайн-табло.

Нагадаємо, у Києві різке потепління та опади спричинили ускладнення ситуації як на автомобільних шляхах, так і на тротуарах. Дощ зі снігом почався при невеличкому морозі, тому на дорогах утворилась льодова корка. Вулиці дуже слизькі. Льодом вкриваються також дерева, карнизи, дроти електропередач, і ця крига може падати на голови містян. Тим більше, що у столиці шквальний вітер та оголошено штормове попередження.

У зв'язку з екстремальними погодними умовами було прийнято рішення закрити рух транспорту у межах Волинської області до повної ліквідації негоди. Зазначається, що на дорогах області утворилася сильна ожеледиця в результаті дощу та мінусової температури. Окрім цього, у Хмельницькій області ввели обмеження руху для великовагового автотранспорту на автодорогах загального користування в пiвнiчнiй частинi областi з 9.00 8 грудня.

Повʼязані теми:

Наступна публікація