Боровик вимагатиме $ 600 тис за те, що його винесли із зали

Боровик вимагатиме $ 600 тис за те, що його винесли із зали

Фото: Таймер

Заступни Саакашвілі хоче створити судовий прецедент в Україні.

Депутат Одеської міськради, заступник глави області Олександр Боровик судитиметься з двома депутатами міськради та двома партіями за те, що його винесли з зали засідань.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Я хочу створити судовий прецедент, який би зробив дуже дорогою платою для депутатів та їхніх партій вступати у подібні інциденти... Все це просто огидно, і країна виглядає варварською. Якщо і партії, і провокатори один раз заплатять, я впевнений: бійок і насильства в українській політиці стане менше..." - мотивував він своє рішення.

Боровик зазначив, що подає позов проти депутатів міськради Дмитра Палпатіна та Дениса Григор'єва, а також проти партіяй "Довіряй ділам" і "Блок Петра Порошенка "Солідарність", які вони представляють.

Він буде вимагати від кожного з депутатів та від кожної з партій по $ 150 тисяч компенсації - на загальну суму 0 тисяч", - підсумував Боровик.

Нагадаємо, депутат із фракції БПП "Солідарність" Олег Барна приніс до трибуни, де виступав прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк, букет троянд з чорною стрічкою та спробував стягнути прем'єра з трибуни, що і спровокувало подальшу бійку між народними обранцями. Після цього інциденту Барну виключили із президентської партії.

Україна цього тижня побачила римейк знаменитого парламентського трюку

Україна цього тижня побачила римейк знаменитого парламентського трюку

Повʼязані теми:

Наступна публікація