Бойовики "накрили" Тоненьке та Авдіївку "Градами" і намагаються захопити 31-й блокпост на Бахмутці

Бойовики "накрили" Тоненьке та Авдіївку "Градами" і намагаються захопити 31-й блокпост на Бахмутці

У зоні АТО знову вкрай неспокійно

Ситуація в зоні АТО ускладнюється.

Прес-центр Антитерористичної операції повідомив поточну інформацію з зони бойових дій станом на 18:00. Протягом дня бойовики здійснили обстріли позицій українських військ у Донецькій і Луганській областях.

Зокрема йдеться про населені пункти Углегорськ, Чернухіно, Міус, Трьохізбенка та Кримське. Ситуацію там прес-центр АТО оцінює, як складну.

"Бойовики неодноразово обстріляли наші позиції, що розташовані неподалік цих населених пунктів. Внаслідок обстрілів один український військовий отримав поранення, його направлено у медичний заклад", - повідомляють у керівництві АТО.

В зоні особливої уваги перебуває нині територія навколо 31-го блокпосту на трасі Бахмутка на Луганщині.

"Для забезпечення безпеки особового складу об'єкту здійснюється постійний моніторинг ситуації, вживаються заходи для нейтралізації бандформувань, що діють у визначеному районі", - звітують у прес-центрі.

Там також відзначають, що бойовики вдаються до відвертих провокацій. Зокрема використовують під час обстрілів РСЗВ БМ-21 "Град".

"Такі обстріли зафіксовані в районі Тоненьке та Авдеевки. Двічі обстріляли Донецький аеропорт, а також житлові квартали Кірове та Кіровське. Інформація щодо втрат серед мирних мешканців перевіряється", - йдеться в повідомленні.

У штабі твердять, що в Маріуполі обстановка підконтрольна силам АТО. Водночас військові фіксують регулярні прольоти безпілотних літальних апаратів та вживають заходи для їх нейтралізації.

Як уже повідомлялося, терористи поновили обстріли на околицях Щастя.

Семеро українських військовослужбовців загинули, ще 11 поранені

Семеро українських військовослужбовців загинули, ще 11 поранені

Повʼязані теми:

Наступна публікація