Бойовики вбили дитину та жінку і показали фото зі свого військового табору. Хроніка АТО 27.11.2014

Бойовики вбили дитину та жінку і показали фото зі свого військового табору. Хроніка АТО 27.11.2014

Табір військової техніки бойовиків на Донбасі / Фото: olex-kurinniy.livejournal.com

Терористи готуються до чергового штурму Донецького аеропорту.

Півсотні обстрілів за добу на Донбасі. Бойовики  пліч-о-пліч із російськими найманцями накривають вогнем позиції українських військових та житлові квартали. Вдень обстріляли селище Азотний в одному з районів Донецька. Загинула 12-річна дитина та жінка, шестеро поранених. І сьогодні у мережу потрапили світлини з величезного військового табору. Десятки одиниць бронетехніки під прапорами так званої "Новоросії" стоять готові до маршу.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Терористи готуються до чергового штурму Донецького аеропорту. Як повідомляє Рада нацбезпеки, саме на цьому напрямку ворог нарощує сили.

Бойовики та російські найманці накривають вогнем українські міста

Бойовики та російські найманці накривають вогнем українські міста

Сьогодні ж у мережі з'явилися світлини військового табору з величезною кількістю бронетехніки під прапорами так званої "Новоросії". Де дислокується цей табір, невідомо, але те, що він може мати стосунок до військової агресії проти України, зрозуміло. Росіяни не приховують своєї присутності на Донбасі. Знімають на відео свою бронетехніку під триколорами. А ще –  переказують  вітання батькам.

Контррозвідка СБУ зірвала спробу викрадення в Російську Федерацію військового бомбардувальника Су-24. Агенту російської розвідки, жителю Миколаєва, доручили знайти пілота, який зміг би це зробити. За виконання завдання обіцяли 300 тисяч доларів, а також працевлаштування в Криму та кар'єрне зростання.

Російсько-терористичні війська не припиняють обстрілів сил АТО. За добу накривали вогнем наші позиції півсотні разів. Загиблих серед українських вояків немає. Поранені п'ятеро. Обстрілюють і житлові квартали. Артилерія розстріляла селище Азотний у Куйбишевському районі Донецька. Загинули 12-річна дитина та жінка. Ще шестеро мирних жителів поранені.

Кореспондент ТСН Костянтин Павлов

Повʼязані теми:

Наступна публікація