Бойовики втратили кілька танків під Донецьком, а в Пісках по українцях стріляє снайпер

Бойовики втратили кілька танків під Донецьком, а в Пісках по українцях стріляє снайпер

Під Донецьком загострюється протистояння сил АТО із бойовиками

На західних околицях Донецька тривають бої.

Інтенсивні бої довкола донецького аеропорту тривають уже чотири дні. Позиції українських військ у Пісках і Авдіївці витримують атаки бойовиків, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Ворог використовує танки, гармати та міномети. У Пісках почав працювати снайпер – солдатам і місцевим доводиться пересуватися перебіжками, аби не потрапити під його кулі.

Сепаратисти дозволяють навіть за попередніми домовленностями вивезти поранених. До нового терміналу десантникам довелося прориватися з боєм.

Бійці 80-ої аеромобільної бригади дають гідну відповідь нападникам. Минулої ночі військові пробилися до аеропорту, розвантажили боєкомплект, забрали поранених і вранці повернулися на позиції.

Успішно відпрацювала й українська артилерія. Терористи зазнали втрат у техніці, знищено кілька танків. Інтенсивність ворожих обстрілів помітно знизилася.

Але противник устиг запеленгувати позиції артилеристів. Ворожі снаряди з потужних гармат побили машини та зруйнували кілька бліндажів.

Тепер артилеристи не засиджуються на місці та швидко змінюють позиції. Піхотинці ж готуються до чергової ротації в аеропорту Донецька.

Як уже повідомлялося, донецький аеропорт обстріляли з мінометів.

Кореспондент ТСН Олександр Загородний

Селище Піски під обстрілами терористів

Селище Піски під обстрілами терористів

Повʼязані теми:

Наступна публікація