Бойовики з ранку гатять по українських позиціях під Маріуполем

Бойовики з ранку гатять по українських позиціях під Маріуполем

Під Маріуполем відбувся артилерійський бій / Фото: Прес-центр АТО

Останній обстріл лунав дві години тому.

Найгарячішою точкою у маріупольському гарнізоні сьогодні стала позиція між селищами Гранітне і Миколаївка, повідомляє ТСН.16:45.

Востаннє там бойовики відкривали вогонь дві години тому, але найзапеклішим видався ранок. Терористи почали обстрілювати там українські позиції. Окрім військових оборону на тамтешніх рубежах тримають бійці батальйону "Азов". Саме ці хлопці влаштували бойовикам артилерійську дуель. Вогонь з обох боків, розповідають у батальйоні, був дуже щільним.

Про втрати противника наразі інформації немає. З української сторони двоє загиблих. Їхні імена в "Азові" поки що не розголошують.

У трьох хлопців легкі осколкові поранення. В батальйоні кажуть, вони вже в строю. Один боєць із травмами середнього ступеню важкості - його наразі везуть на лікування до Дніпропетровська. Ще двоє бійців нині в реанімації, обом їм по 22 роки, вони в тяжкому, але стабільному стані.

"Один з множинними пораненнями м'яких тканей нижніх кінцівок. Один – з важкою контузією. Стан на даний момент в обох – відносно стабільний. Одного хлопця прооперували, загрози життю наразі немає", - коментує завідувач відділення реанімації Віталій Грицай.

Нагадаємо, кількість жертв масованого обстрілу Маріуполя 24 січня зросла до 31 особи.

Кореспондент ТСН Мар'яна Бухан

Двоє бійців загинули, 6 зазнали поранень через обстріли біля Маріуполя

Двоє бійців загинули, 6 зазнали поранень через обстріли біля Маріуполя

Повʼязані теми:

Наступна публікація