Будівельна піраміда Войцеховського: сьогодні у програмі "Гроші"

Будівельна піраміда Войцеховського: сьогодні у програмі "Гроші"

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Журналісти дізнались, як саме підприємець перетворився на мільйонера за такий короткий проміжок часу.

Сьогодні о 22:00 журналісти програми "Гроші" розкриють шокуючі деталі будівельної афери Анатолія Войцеховського, яка погрожує перетворитися на соціальну катастрофу, похитнувши усю будівельну галузь України та довіру українців до забудовників.

За масштабами, тривалістю і кількістю ошуканих українців ця афера значно перевищує сумнозвісну "Еліту-Центр". Так, без будь-яких дозвільних документів і прав на користування земельними ділянками, за дев'ять років Войцеховський незаконно звів майже 200 багатоповерхівок. Велика кількість будівель і досі недобудована, а більшість, навіть, не введена в експлуатацію.  Серед комплексів Анатолія Войцеховського: ЖК "Перлина Троєщини", ЖК "Мозаїка", ЖК "Затишний", ЖК "Східна брама", ЖК "Молодіжна ініціатива", ЖК "Печерський Бастіон", ЖК" Мега-Сіті ", ЖК" Шевченківський квартал", ЖК "Перспектива" та інші.

Редакції "Грошей" вдалося зв'язатися з Анатолієм Войцеховським та взяти ексклюзивне інтерв'ю з забудовником, який всіляко уникає спілкування зі ЗМІ. Поспілкувавшись із одіозним підприємцем, журналісти дізнались, як саме Войцеховський перетворився на мільйонера за такий короткий проміжок часу, в якому стані знаходиться його бізнес зараз та куди "бізнесмен" намагається вивести свої гроші.

Крім того, автори сюжету знайшли тих, хто понад дев'ять років прикривав діяльність Войцеховсько, та спробували з'ясувати, чому правоохоронні органи заплющували очі на аферу сторіччями, і як нинішня влада планує вирішувати соціальну проблему.

Про це та інше дізнайтесь сьогодні у програмі "Гроші" о 22:00 на телеканалі 1+1.

Повʼязані теми:

Наступна публікація