Через повідомлення про мінування в Одесі евакуювали людей з Куликового поля

Через повідомлення про мінування в Одесі евакуювали людей з Куликового поля

Фото: УНІАН

Тут проходив мітинг, присвячений загиблим 2 травня 2014 року. 

В Одесі правоохоронці евакуювали людей з Куликового поля через повідомлення про мінування. Серед них були ті, хто прийшов на мітинг, присвячений загиблим 2 травня 2014 року на цій площі  та у розташованому тут Будинку профспілок.

О 13:50 на лінію "102" надійшло повідомлення про мінування Куликового поля, передає УНІАН. На місце інциденту виїхала слідчо-оперативна група, кінологи, фахівці вибухотехніки.

"Проводиться евакуація людей. Куликове поле оточено. Проводиться перевірка", - прокоментувала головний спеціаліст відділу комунікацій Головного управління Національної поліції в Одеській області Дарія Ярчук.

Згідно з повідомленням, на Куликовому полі сьогодні, 30 жовтня, зібралося кілька десятків людей на мітинг. Вони називали його "траурним, присвяченим загиблим у Будинку профспілок". Учасники зібрання тримали у руках прапори Одеси та чорні кульки.

Окрім того, сюди прибули представники патріотичних організацій. Зокрема, з "Правого сектору". Між опонентами біля Куликового поля відбулася словесна перепалка.

За громадським порядком слідкує поліція. 

Нагадаємо, раніше в Одесі затримали місцевого жителя, який зробив неправдиве повідомлення про мінування 11-поверхового житлового будинку, через що були евакуйовані понад 80 мешканців. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація