Через пожежу в Городищі пасажирські потяги змінюють маршрути

Через пожежу в Городищі пасажирські потяги змінюють маршрути

Змінено маршрут курсування семи пар пасажирських поїздів / Фото: Facebook

Пожежу гасять 200 людей і 40 одиниць техніки

Через сходження з рейок товарного потягу і пожежі на Черкащині змінено маршрут курсування семи пар пасажирських поїздів.

"Поїзд № 732/731 Київ – Запоріжжя курсуватиме через Гребінку – Полтаву – Красноград – Лозову – Синельнікове – Запоріжжя. Поїзди 228/227 Бердянськ – Київ та 210/209 Миколаїв – Київ курсуватимуть через ім. Т.Шевченка – Черкаси – Гребінку. Поїзд 18/17 Київ – Адлер курсуватиме через Гребінку – Черкаси – ім. Т.Шевченка. Поїзд 28/27 Севастополь – Київ курсуватиме через ім. Т. Шевченка – Черкаси – Гребінку. № 733/734 Дніпропетровськ – Київ прямуватиме через Користівку – Бурти – Кременчук – Полтаву – Гребінку. Поїзд № 86/85 Львів – Сімферополь курсуватиме через Вапнярку – Слобідку – Помічну – Знам'янку", - про це "УНІАН" повідомили у прес-службі Укрзалізниці.

Також повідомляють, що у зв'язку зі зміною маршруту курсування поїздів можливі затримки у русі. Наразі залізничники вживають усіх заходів, щоб поїзди на кінцеву станцію прибували з мінімальним запізненням. Окрім цього, пасажирам буде запропоновано пересадку на інші поїзди для підвезення їх до місць призначення.

Тим часом до ліквідації пожежі всього залучено 40 одиниць техніки та 200 людей, з них від ДСНС України 30 одиниць техніки та 160 осіб особового складу. Додатково залучено сили та засоби Київського та Кіровоградського гарнізонів ДСНС України у складі 6 пожежно-рятувальних відділень на автоцистернах та пінний хід. Від Укрзалізниці до ліквідації пожежі залучено 3 пожежних потяги, повідомили в прес-службі ДСНС.

Пожежно-рятувальними підрозділами проводяться пінні атаки та захист розташованих поруч будівель та споруд.

Пожежу локалізовано о 9 год 50 хв, роботи з остаточної ліквідації пожежі продовжуються.

Нагадуємо, що сьогодні о шостій ранку на залізничному переїзді в райцентрі Городище на Черкащині зійшов з рейок склад вантажних поїздів із нафтопродуктами і сталася пожежа одного з них. Пожежа одразу перекинулася на сусідню господарську будівлю.

Очевидці відзняли пожежу на місці вибуху вагону на Черкащині

Очевидці відзняли пожежу на місці вибуху вагону на Черкащині

Повʼязані теми:

Наступна публікація