Четверо військових загинули за минулу добу в зоні АТО - РНБО

Четверо військових загинули за минулу добу в зоні АТО - РНБО

Ситуація на Сході України на 25 серпня

Також було поранено 31 військовослужбовців

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на сході України загинули четверо і було поранено 31 військовослужбовців, повідомляють у РНБО України, повідомив спікер Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко на брифінгу в понеділок у Києві.

Також за його словами, зранку було зафіксовано спробу російських військових під виглядом донбаських бойовиків організувати новий район збройного протистояння на півдні Донецької області.

"О 5:20 ранку в районі населених пунктів Щербак та Новоазовськ змішана колона бронетехніки у складі 10 танків, 2 БМП та 2 "Уралів" порушила державний кордон України. Прикордонники вступили в бій та викликали підкріплення. Наразі траса Новоазовськ-Маріуполь перебуває під контролем сил АТО. З території Російської Федерації ведеться обстріл в напрямку Новоазовська", - повідомив Лисенко.

На інших ділянках зони АТО українські військові вели позиційні бої та відбивали контратаки терористів у передмістях Луганська, Донецька та Іловайська.

"Найзапекліші зіткнення відбулись неподалік Оленівки під Донецьком, де було знищено 7 танків, 7 бойових броньованих машин, 1 систему "Град", 1 гаубицю та близько 80 бандитів. Протягом доби сили АТО 39 разів вступали у вогневий контакт з терористами", - повідомив спікер Інформаційно-аналітичного центру РНБО.

Нагадаємо, що українські військові у зоні АТО продовжують утримувати зайняті позиції, та завдавати терористам значних втрат. Зокрема, знищено близько 250 російських найманців, 8 танків ворога, 10 бойових броньованих машин, 3 БМ-21 "Град", 1 гаубицю.

Повʼязані теми:

Наступна публікація